"TO SA TEOM MOGLO JE I DRUGAČIJE" Željko Rebrača izneo svoj sud o odstranjivanju kapitena iz rerezentacije

Novosti online

17. 08. 2022. u 11:21

NEKADAŠNjI centar košarkaške reprezentacije Srbije Željko Rebrača osvrnuo se na aktuelnu temu, odluku selektora Pešića da odstrani Miloša Teodosića iz reprezentacije.

ТО СА ТЕОМ МОГЛО ЈЕ И ДРУГАЧИЈЕ Жељко Ребрача изнео свој суд о одстрањивању капитена из ререзентације

FOTO: M. Vukadinović

Rebrača smatra da je sve moglo i trebalo da se uradi drugačije.

– Ne mogu da kažem da je logično ni da nije, ne znamo pozadinu, ali Pešić jeste dao objašnjenje. To može da bude pozitivna reakcija i na tim, ali ako ne uspe biće velike kritike. Sa Teom je to moglo da se odradi drugačije, a ovako se komentarisali sedam dana kroz medije, pa se Pešić oglasio. Teško je danas nešto sakriti, a to je njegovo pravo i njegova odluka, on poznaje tim i videćemo od rezultata da li će biti kritike – rekao je Rebrača tokom gostovanja na “Prvoj televiziji”.

Kao glavni razlog ove odluke selektora, navodi se da nije video Tea kao drugog pleja, kao i da ima bolje igrače za tu ulogu.

– Nije isto kada počinješ i ulaziš sa klupe, nema to mnogo veze u košarci. Okej mi je ako se Teo slaže da ulazi sa klupe, a setimo se 1998. godine Đorđević je bio povređen i protiv Argentine doneo pobedu, pa nam je značio u tom delu. Trener je taj koji je odgovoran na kraju, a sigurno nam neće biti lako. Avramović se povredio, fali nam i Bogdanović koji nam znači neverovatno mnogo. Biće mnogo teško Miciću da iznese sve to sam, Nedović koliko može da pomogne tu, videćemo – zaključio je Rebrača.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DŽEJMS NESTRPLJIV! NBA legenda jedva čeka da počne