SRAMOTNO! Prave stadion od 28 miliona evra, igrali meč sa kadetima i izgubili 6:0 (VIDEO)

Novosti online

14. 08. 2022. u 18:07

EKIPA Timoka iz Zaječara iza sebe ima veoma težak i buran period. Ekipa iz istočnog dela Srbije je pokušala da ostane u Prvoj ligi Srbije, međutim, u toj misiji nisu uspeli i ove sezone su "kupili" kartu za Srpsku ligu Istok. Ipak, ni tamo im ne cvetaju ruže posle prve utakmice gde su u Paraćinu poraženi sa 6:0.

СРАМОТНО! Праве стадион од 28 милиона евра, играли меч са кадетима и изгубили 6:0 (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Rezultat kao rezultat iako se čini da kaže mnogo, zapravo ne kaže ništa. Mnogo je veći poraz ono što se desilo tog podneva u ovom gradu Pomoravskog okruga.

Naime, ekipa Timoka je izašla na teren sa 11 igrača kadetskog i omladinskog uzrasta (deca od 16 do 18 godina) i to bez ijednog seniora!

Nejaki momci su dali svoj maksimum, ali nedovoljno pripremljeni za nedaće seniorskog fudbala su uzele maha i morali su otići svojoj kući sa šest golova u mreži. Ne bi ni to bilo strašno, kao i činjenica da je Timok do poslednjih utakmica prošle sezone "grizao" kako bi ostao u Prvoj ligi, a potom i napao mesto u Superligi.

Ambicije su bile visoke, ali su i one bile popločane stimulansom u vidu novog stadiona koji se gradi u Zaječaru, koji je obezbeđen od strane grada, ali i same države, a u koji će biti uloženo 28.5 miliona evra, kako je izjavio i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, koji je istakao da će ovaj stadion u budućnosti konkurisati i za eventualno održavanje Evropsko ili Svetsko prvenstvo u našoj zemlji.

Nije jasan niti poznat razlog zašto u klubu nije bilo seniora u prvom kolu.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

(TELEGRAF.RS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna