ZVEZDA SVE JAČA: Šampion Srbije doveo još jedno pojačanje, a evo zašto će oduševiti "delije" (VIDEO)

Novosti online

13. 08. 2022. u 18:35

NEDAVNO je u FK Crvena zvezda stigao levi bek, Irakli Azarovi, a kako je tada Mitar Mrkela i najavio, tu se neće završiti letnji prelazni rok za klub iz Ljutice Bogdana. I - novo pojačanje je na pragu Marakane.

ЗВЕЗДА СВЕ ЈАЧА: Шампион Србије довео још једно појачање, а ево зашто ће одушевити делије (ВИДЕО)

foto: EPA

Šampion Srbije na pragu je da kompletirati još jedan transfer - defanzivni vezista Šerifa Edmundo Ado (22 godine, 180 centimetara), koji je stara želja sportskog sektora na "Marakani", kako "Mondo" saznaje poći će putem prestonice Srbije.

Ado će najpre nositi crveno-beli dres kao pozajmljeni igrač, a beogradski velikan će  imati mogućnost otkupa njegovog ugovora na kraju sezone.

Samo detalji dele momka kog nema na takmičarskim treninzima Šerifa od prelaska u redove Zvezde, pa je potpuno izvesno da će Dejan Stanković dobiti veliko pojačanje na poziciji zadnjeg veznog.

Ado je reprezentativac Gane, a u Moldaviji je proveo godinu dana kao nezamnjivi šraf hita prošlogodišnjeg hita Lige šampiona. 

Podsetimo, sa saigračima je eliminisao Crvenu zvezdu iz kvalifikacija za Ligu šampiona, potom i Dinamo Zagreb, a učestvovao je i u senzacionalnom trijumfu Moldavaca na gostovanju Real Madridu, 2:1.

Momak iz Akre viđen je kao naslednik Sekua Sanoga i važna akvizicija na poziciji zadnjeg veznog za napad na evropsku elitu.

Podsetimo Zvezda je ovog leta pojačala tim dovođenjem brzonogog krila Osmana Bukarija (23), kao i talentovanog krila Radničkog Stefana Mitrovića (19).

Takođe, crveno beli dres obukao je i fantastični Kings Kangva (23), na Marakanu se vratio i Aleksandar Pešić (30), a prethodnih dana ozvaničeni su i transferi veziste Sočija Egor Prucev (19) i levog beka Dinamo Batumija Iraklija Azarovija (20).

Uz navedene igrače, veoma važan je i povratak štopera Nemanje Milunovića (33), koji je odmah zauzeo mesto u defanzivi crveno-belih.

BONUS VIDEO VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati