DRAMA U SOFIJI: Partizan nakon ludog meča saznao rivala u Ligi konferencija

Novosti online

11. 08. 2022. u 22:48

UZBUDLjIVO je bilo večeras na terenima širom evrope, a su navijači Partizana pratili duel Levskog i Hamruka.

ДРАМА У СОФИЈИ: Партизан након лудог меча сазнао ривала у Лиги конференција

FOTO: Tanjug / Miloš Milivojević

Vugari su na svom terenu u Sofiji priredili navijačima negativno iznenađenje, poraženi su od Hamruka 1:2, tako je meč ušao u produžetke, kako oni dali konačan epilog, pristupili su igrači izvođenju jedanesteraca iz kojih je tim sa Malte izašao kao pobednik.

Malteški tim u svojim redovima ima doskorašnjeg igrača Radničkog Ognjena Bjeličića, kao i napadača Igora Nedeljkovića, a sa klupe ih predvodi Branko Nišević

Švedski tim trijumfovao je u prvom meču, a večeras je Bazel upisao pobedu 2:1, nije pobednika bilo ni nakon produžetaka, te je meč rešen nakon penal ruleta, švajcarski predstavnik slavio je 3:1.

Pirovu pobedu ostvario je i grčki Aris koji je kod kuće bio bolji od Makabija iz Tel Aviva međutim, dalje ide izraelski tim zbog pobede od 2:0 u prvom duelu.

Posle nerešenog rezultata iz prvog meča (1:1), letonski Rigas uspeo je u gostima da savlada Hibernijan sa 3:1 i tako overi plasman u plej-of.

Anderleht je kod kuće rutinski savladao estonski Pajde sa 3:0 i sa ukupnim rezultatom 5:0 postao novi član plej-ofa.

Irski Slajgo Roversi savladali su kod kuće Viking minimalnim rezultatom, ali to nije bilo dovoljno za prolaz dalje pošto su gosti iz Norveške u prvom meču ostvarili ubedljivu pobedu od 5:1.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)