DELIJE ĆE GA ZAUVEK PAMTITI PO LOŠEM: Zvezdin promašaj se preporodio - sada je na korak od Lige šampiona (VIDEO)

Novosti online

11. 08. 2022. u 17:41

MOMAK koji je u redove Crvene zvezde došao kao veliko pojačanje od koga se mnogo očekivalo, bio je bleda senka igrača zbog koga je uprava kluba rešila da ga angažuje. Nakon odlaska iz Beograda doživeo je pravi fudbalski preporod, i izborio se za veliki transfer.

ДЕЛИЈЕ ЋЕ ГА ЗАУВЕК ПАМТИТИ ПО ЛОШЕМ: Звездин промашај се препородио - сада је на корак од Лиге шампиона (ВИДЕО)

Foto: Jutjub printskrin/Zvezda Kids

Bivši fudbaler prvaka Srbije - Erik Jirka novi je igrač Plzenja, saopštio je danas prvak Češke.

Jirka je u Plzenj stigao kao slobodan igrač iz Ovijeda i potpisao ugovor na tri godine.

- Srećan sam i radujem se što ću igrati za Plzenj. Bio sam uzbuđen kad mi je agent rekao za ponudu Plzenja. Biće mi veliki motiv da se borim za plasman u Ligu šampiona, kao što je za sve fudbalere našeg tima. Spreman sam da učestvujem u mečevima i pomognem ekipi - izjavio je Jirka za klupski sajt Viktorije Plzenj.

Slovak će se staviti na raspolaganje treneru Mihalu Bileku za gostovanje Karabagu 17. avgusta u plej-ofu za elitno evropsko klupsko takmičenje.

- Erik je brzo krilo koje se savršeno uklapa u naš stil igre. Ne bi trebalo da ima problem da se adaptira u novu sredinu - izjavio je trener Plzenja Mihal Bilek.

Podsetimo, Erik Jirka stigao je u Crvenu zvezdu 2019. godine, ali je vreme provodio uglavnom na pozajmicama u Radničkom iz Niša, poljskom Gornjiku i španskom Mirandesu.

Prošlog leta Slovak je za sumu od 500.000 evra prešao iz redova prvaka Srbije u španski Ovijedo i pokazao da je uprava tima iz Ljutice Bogdana mogla da pokaže još malo strpljenja u razvitku nesumnjivog velikog talenta slovačkog fudbala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

LEGENDA NEMAČKE NEMA DILEMU: Evo koju ekipu vidi kao osvajača Lige šampiona