LALATOVIĆ LJUTITO PORUČIO LAZETIĆU "Izigravaš Murinja po Srbiji, javi mi se kada napraviš rezultat kao ja"

Novosti online

08. 08. 2022. u 16:09

NIJE u srpskom fudbalu nikada dosadno kada se pomene ime Nenada Lalatovića, aktuelni trener Borca iz Banjaluke često je u fokusu srpske javnosti, a tako je i danas.

ЛАЛАТОВИЋ ЉУТИТО ПОРУЧИО ЛАЗЕТИЋУ Изиграваш Муриња по Србији, јави ми се када направиш резултат као ја

FOTO: M. Vukadinović

Njega je pogodila izjava koju mu je indirektno uputio trener TSC-a Žarko Lazetić, on je između ostalog dao komentar koji se Lalatoviću nije dopao:

– Ako neko očekuje da dođem u dresu Partizana na utakmicu sa decom i da igram da izgubim, to se neće desiti, poručio je Lazetić.

Lako je izvući utisak da je aludirao na Nenada Lalatovića koji je kao trenr Čukaričkog u sezoni 2017/18 na stadion Rajko Mitić izašao sa sinovima koji su nosili dres Crvene zvezde.

– Žarkovu izjavu mi je skoro neko pokazao, stvarno nisam znao da je to rekao. On je brat Nikole Lazetića, s kojim sam popravio odnos. Cenim ga kao trenera i nikada ga ne bih spomenuo, kao ni njegovu decu. On je rekao “jedan od trenera”, ja bih mu poručio, ako si toliko hrabar, kaži “Nenad Lalatović je izveo decu”. Moraš da imaš m**a da to kažeš, a ne da okolišaš. Izigravaš velikog Murinja po Srbiji. Možeš da pričaš o meni kad napraviš neki veliki rezultat, kao što sam ja napravio, kad napraviš ime i prezime kao što sam ja to uradio. Zameram mu jednu stvar, odličan je trener, odličan momak, ali moje sinove je sad spomenuo i nikad više. I opet ću to da uradim, opet ću izvesti svoju decu na “Marakanu” – rekao je Lalatović.

Lalatović je oštro komentarisao i viralni klip na internetu koji prati njegova reakcija i pesma "Bog i batina".

– To je, zaista, sramota. Taj ko je napravio taj klip je običan smrad! Imam troje dece, oni to gledaju, moji prijatelji, takođe. Poslali su mi drugari klip, nisam ni znao da postoji. Ti koji prave te klipove, to nisu ljudi, to su monstrumi. Snimaju sve, pa onda izmontiraju i prave od mene budalu. Da, kada je šansa za gol, uzbudim se, gledam hoće ga dati, neće… Navijači mi psuju majku, imam pritisak medija, kao da sam u areni, kao gladijator, svi su platili kartu, gledaju mene… Vičem, skačem, idem ubrzanim hodom, jer pratim kontru, mahinalno. Šta sam ja uradio što ne rade drugi treneri? Da udarim svom pomoćniku šamar kao Simeone, rekli bi da sam budala, da ugrizem sudiju za nos kao Klop, oni bi rekli da sam lud. Nisam budala, oni su budale, jer se bave mnome – jasan je Nenad Lalatović.

BONUS VIDEO: Stolica predstavljen u Humskoj

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri