UEFA HITNO ZASEDA: Odluka može biti važna i za Zvezdu...

Novosti online

08. 08. 2022. u 11:08

REZULTATI prvih utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona projektuju da će se u plej-ofu sastati Crvena zvezda i Makabi iz Haife, ali poslednja dešavanja na Bliskom istoku dovode u pitanje gostovanje crveno-belih u Izraelu.

УЕФА ХИТНО ЗАСЕДА: Одлука може бити важна и за Звезду...

Foto: EPA-EFE/LAURENT GILLIERON

Izraelski mediji pišu da će UEFA danas da zaseda na temu bezbednosti, a odluka mora biti doneta danas jer bi već u četvrtak trebalo da se igra utakmica kvalifikacija za Ligu konferencija u Ber Ševi gde domaći Hapoel čeka švajcarsku ekipu Lugano.

Izraelsi imaju velikih 2:0 iz Lugana, a očigledno je da je to i razlog šr UEFA zaseda, jer Švajcarci u ovoj situaciji vide šansu za sebe da možda i bez borbe prođu dalje.

Nezvnaično, iz Hapoela su spremni da se meč odigra negde na delu teritorije Izraela koji nije pod granatiranjem od strane islamskih ekstremista, ali iz Lugana traže da se susret premesti van Izraela.

Zvezda bi u Haifi trebalo da gostuje 16. ili 17. avgusta a do tada se možda situacija na Bliskom istoku i smiri, ali sve će ipak zavisiti od odluke UEFA, jer je dobro poznato da Evropska fudbalska unija ima dvostruke aršine kad su ovakve odluke u pitanju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)