KAD MANE POVEDE NAVIJANJE: Senegalac otrčao kod navijača, nastao je nezapamćeni haos

Novosti online

06. 08. 2022. u 12:45

SADIO Mane brzo je izrastao u miljenika navijača Bajerna ih Minhena.

КАД МАНЕ ПОВЕДЕ НАВИЈАЊЕ: Сенегалац отрчао код навијача, настао је незапамћени хаос

FOTO: Tanjug/AP

On je na otvaranju nove sezone, u kome je njegov tim savladao Ajntraht 6:1 uz dati gol, a u stilu je nakon meča proslavio debitantsku pobedu i gol u Bundesligi.

Senegalac, koji važi za jednog od najskromnijih fudbalera sveta, nije mogao da suzdrži uzbuđenje nakon pobede nad timom iz Frankfurta, potrčao je ka tribini na kojoj se nalaze najvernije pristalice bavarskog tima, uzeo megafon i poveo navijanje.

Navijači su to sa oduševljenjem prihvatili, a utisak je da se Sadio Mane u novoj sredini oseća kao kod kuće. Inače, on je postigao dva pogotka u dva odigrana meča, bio je strelac i u Superkupu Nemačke protiv Lajpciga.

Sadio Mane je tokom leta rešio da napusti Liverpul, iako je i na Enfildu bio voljen. Redsi su prihvatili zahteve Senegalca i prodali ga Bajernu "ispod cene" budući da je za jednog od najboljih fudbalera sveta velikan iz Minehna platio "samo" 32.000.000 evra, dok je njegova tržišna vrednost u ovom momentu duplo veća.

Tokom leta, Mane je govorio za medije u Nemačkoj, otkrio kroz kakve je sve probleme prolazio kao dečak, a potom i zašto je rešio da bude skroman i većinu zarađenog novca daje u humanitarne svrhe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)