"IMAMO RECEPT ZA REVANŠ!" Ilija Stolica posle poraza Partizana od AEK-a: Ne smemo da klonemo duhom

Tanjug

04. 08. 2022. u 21:13

AEK iz Larnake i Partizan sastali su se ovog četvrtka u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a nakon poraza od Kiprana, trener crno-belih Ilija Stolica izjavio je da recept za prolaz u plej-of leži u prvih pola sata meča na Kipru u kom su crno-beli bili bolji rival.

ИМАМО РЕЦЕПТ ЗА РЕВАНШ! Илија Столица после пораза Партизана од АЕК-а: Не смемо да клонемо духом

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Podsetimo AEK je savladao ekipu Partizana iako su gosti iz Beograda poveli i delovali izvrsno u uvodnih 30 minuta, pa je strateg kluba iz Himske najpre na ovakav način reagovao:

"Pokazali smo u prvom delu meča da držimo kontrolu, što smo i želeli. Nažalost, desila se situacija kod ta oba prekida. To je nešto što ne sme da nam se događa na ovom nivou fudbala. Nismo imali ni sreće kod prečke Rikarda, a imali smo i nekoliko šansi na 1:0 da povećamo prednost. Domaći tim je ipak bolje adaptiran na ove vremenske uslove. Prvih pola sata je naš putokaz i tako ćemo se spremati i za revanš", izjavio je Stolica na konferenciji za medije posle utakmice.

Strateg crno-belih koji je tokom nedelje već izbegao smenu, poručio je da dobro zna šta se očekuje od trenera koji vodi Partizan i fudbalera koji nose crno-beli dres.

"Jasno je da svako od nas zna koje su naše obaveze u Partizanu. Važno je i to da prolazimo kroz veliku tranziciju, ogroman je broj odlazaka i dolazaka. Neke stvari traže vreme. Nažalost, neki igrači koji su uigravani u Sloveniji, otišli su. Nismo ni blizu rezultata koje Partizan mora da ima. Verujem u ove momke, a trebaju nam i pojačanja pošto nas čeka ogroman broj mečeva u nastavku jeseni. Ne smemo da klonemo duhom, već moramo da prionemo na posao. Već na sledećem meču pokušaćemo da pobedimo AEK", rekao je strateg viceprvaka Srbije.

Stolica se osvrnuo i na teške uslove za igru na Kipru.

"Imali smo zahtev da igramo u 21 čas, ali domaćin ipak ima pravo da izabere kada će utakmica biti odigrana. Verujem da pred našim navijačima možemo do pobede uprkos svim lošim dešavanjima", istakao je Stolica.

Bonus videoAtmosfera na stadionu u Larnaki pored početak utakmice

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna