PREDSTAVLJENI NOVI DRESOVI FK PARTIZAN: Sve tri garniture zadivile i Engleze (FOTO/VIDEO)

Novosti online

23. 07. 2022. u 19:51

PROMOCIJA novih dresova Partizana za sezonu 2022/2023. izazvala je veliku pažnju i izvan granica naše zemlje.

ПРЕДСТАВЉЕНИ НОВИ ДРЕСОВИ ФК ПАРТИЗАН: Све три гарнитуре задивиле и Енглезе (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

O tome svedoči pisanje specijalizovanog engleskog sajta "Futi hedlajns", koji je prokomentarisao sve tri garniture. Kao i mnogim navijačima Partizana, i njima se najviše dopala treća, sa motivima južne tribine i taj detalj su nazvali "spektakularnim".

- Domaći dres "Najk" FK Partizan za 2022/2023. vraća klubu tradicionalne crno-bele vertikalne pruge, koje pokrivaju prednji deo i rukave. Zasnovan je na šablonu "Striped Divizion IV", gde je poleđina u čistoj beloj boji. Gostujući dres "Najk" Partizan za sezo- nu 2022-2023. je uglavnom crni sa polo kragnom i belim rukavima, koristeći šablon "Trofi IV".

Neuobičajeni izgled trećeg dresa crno-belih nije ostavio Engleze ravnodušnima.

- Uglavnom siva, treća garnitura "Najk" Partizan za sezonu 2022-2023. ima spektakularan prilagođeni print na prednjoj strani, koji prikazuje navijače kluba kako mašu zastavama.

Komplet je zasnovan na opciji timske odeće "Tiempo Premier II", sa crnim logotipom i rukavima - navedeno je na sajtu. Pun utisaka posle promocije novih dresova je bio i sportski direktor kluba iz Humske Ivica Iliev.

- Dobijamo sa raznih strana i od raznih konkurenata pohvale za ovakve dresove, niko to nije video ovde. Ja ne pamtim da je bilo ovakvih, neko će me možda razuveriti, ali o ukusima ne treba diskutovati. Sva tri su fantastična. U jednom trenutku pomislim da ovaj standardni retro crno-beli možda na čelnoj poziciji, ali je ovaj sa motivima naših vernih navijača nešto što je, mislim, toliko originalno, da će možda biti i najtraženiji dres od svih.

 


I ovaj treći je onako moćan, mračniji, crni skroz, sa belim rukavima, tako da u kombinacijama sa belim i crnim šortsom, sa štucnama, ima beskonačno kombinacija i verujem da će svako imati svog favorita. Hajde, ako moram da biram, odlučujem se za crno-beli dres, debljina pruga, sve, nikad lepši - zadovoljno je konstatovao prvi čovek sportskog sektora Partizana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024