ALBANSKI FUDBALERI DOBILI BATINE: Spopadali devojke pred put u Hrvatsku, pa prošli kao bosi po trnju

Novosti online

20. 07. 2022. u 22:14

POSLE sramnih ispada "bed blu bojsa', pa velikog kiksa na "Maksimiru" domaćeg Dinama, isplivala je još jedna kontroverzna priča, koja je prethodila duelu koji je podigao mnogo prašine u regionu.

АЛБАНСКИ ФУДБАЛЕРИ ДОБИЛИ БАТИНЕ: Спопадали девојке пред пут у Хрватску, па прошли као боси по трњу

FOTO: Printskrin/ Zvanicni FB/IG/TW nalog igraca

Podsetimo, na utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, koja je odigrana sinoć na zagrebačkom "Maksimiru" između Dinama i Škupija, zabeležene su skandalozne scene. Hrvatski navijači zajedno sa Albancima iz Severne Makedonije skandirali su "Ubij Srbina".

Posle burnih dešavanja i zaključka hrvatskih medija da je ovo bila jedna od najvećih blamaža modrih, s obzirom da je autsajder odneo bod iz prestonice, isplivali su i neki zanimljivi detalji koji su prethodili ovoj utakmici.

Naime, pred put u Hrvatsku, dvojica najboljih igrača Škupija dobila su batine u subotu u jednom noćnom klubu u Skoplju! Sandej Adetunđi i Faustin Sengor. Navodno ih je obezbeđenje pretuklo jer su se nedolično ponašali prema devojkama u klubu. 

- Mi smo došli u četvrtak, zvao me je štoper i pitao da li smeju da izađu. Rekao sam im da mogu. I dogodilo se to što se dogodilo, malo su dobili batina. Ali, evo igrali su, obojica su bili jako dobri. Ma, možda je i cela ta priča malo prenaduvana - rekao je trener Škupija Goce Sedloski posle utakmice.

Zvezde tima pojavile su se u nedelju ujutru na treningu sa vidljivim posledicama. Oni su prekršili klupsku disciplinu, jer je igračima bio zabranjen izlazak posle 22.00, međutim, trener i bivši igrač Dinama, Goce Sedloski ih nije kaznio. 

Izgleda da su kontroverzna dešavanja, a potom i kazne razdrmale momke koji predstavljaju šampiona Makedonije, pa su sinoć bili nestvarni na "Maksimiru". 

FOTO: Arhiva novosti

Škupi je u prvom kolu kvalifikacija igrao protiv gibraltarskog šampiona Linkolna. U prvom meču Makedonci su slavili 3:0 u Skoplju, a malo je nedostajalo da u revanšu ispuste prednost. Linkoln je u dramatičnom meču slavio sa 2:0.

Zanimljivo, nakon meča igrači Škupija su se baš  namučili u povratku. Nisu putovali čarter letom, već regularnim avionskim linijama, pa se povratak u Skoplje odužio. Posle meča su osam sati proveli na plaži, a avionom iz Malage stigli su u Beč. Tamo su spavali, ali ne u hotelu, već u "Mekdonaldsu", verovali ili ne!

Bonus video: Svemirsko svetsko prvenstvo: Spektakl kakav fudbal ne pamti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna