"DO SAD JE SALAH BIO NAJBOLJI, A SADA JE ON TU": Čuveni napadač Arsenala pohvalio dovođenje novog pojačanja "tobdžija"

Novosti online

06. 07. 2022. u 11:40

BIVŠI napadač Arsenala Ijan Rajt izjavio je u sredu da je Brazilac Gabrijel Žesus perfektno pojačanje za londonski klub.

ДО САД ЈЕ САЛАХ БИО НАЈБОЉИ, А САДА ЈЕ ОН ТУ: Чувени нападач Арсенала похвалио довођење новог појачања тобџија

Foto: Tanjug/Laurence Griffiths/Pool via AP

"Tobdžije" su brazilskog napadača dovele ovog leta iz Mančester sitija za sumu od 52,2 miliona evra. A legenda kluba smatra kako je to vrhunski posao.

- Kad se pojavila vest o Žesusu, pomislio sam: "O, dobro, povezani smo sa nekim ljudima, ali to se neće desiti". Erling Holand sigurno neće kod nas jer ne igramo Ligu šampiona, ali možemo li da dovedemo Žesusa? - izjavio je Rajt za portal "HITC".


Bivši špic smatra kako će novo pojačanje biti prva opcija u napadu.

- On je perfektan, ne verujem da su mu obećali išta, ali on će igrati. Važno je za njega da zna da će biti naš glavni čovek u napadu - rekao je Rajt.

On je istakao da će Žesus biti u konkurenciji za najboljeg strelca Premijer lige.

- Gledali smo Salaha i Sona kako su podelili nagradu za najboljeg strelca Premijer lige. Sada će Žesus biti konkurentan jer će igrati mnogo češće i nadam se postići veći broj golova - rekao je Rajt i podvukao da će dolazak Brazilca biti sjajan za konkurenciju u svlačionici Arsenala, kad je reč o napadačima.

Ijan Rajt nastupao je za Arsenal od 1991. do 1998. godine i na 221 prvenstvenoj utakmici postigao je 128 golova za "tobdžije".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE VREME DA SE SRUŠI TRADICIJA? Evo kakav je rezultat bio u poslednja dva duela večitih u plej-ofu Superlige