VLAHOVIĆ PROMENIO DRES: Od sada nosi devetku - "To je simbol onih koji u crno-belim bojama nikada ne odustaju" (FOTO/VIDEO)

Novosti online

01. 07. 2022. u 13:18

DUŠAN VLAHOVIĆ neće više nositi sedmicu u Juventusu. Torinski bjankoneri predstavili su dresove za novu sezonu, kao i brojeve koje će igrači nositi.

ВЛАХОВИЋ ПРОМЕНИО ДРЕС: Од сада носи деветку - То је симбол оних који у црно-белим бојама никада не одустају (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: AP

Odlaskom Alvara Morate ostala je slobodna devetka, inače omiljeni broj srpskog napadača, koji je nosio u Fiorentini i u mlađim kategorijama Partizana.

- Majica Juventusa sa brojem 9 je sada u vlasništvu Dušana Vlahovića. Totalni napadač, as koji je Juventusova sadašnjost, ali gleda u budućnost, svojim golovima, svojom snagom, svojom mladošću. Vlahovićeva devetka je simbol onih koji u crno-belim bojama nikada ne odustaju, do pobede - poruka je  na sajtu Juventusove prodavnice.

FOTO: FK Juventus

S druge strane, sedmicu koju je Vlahović "nasledio" od Kristijana Ronalda, sada je zadužio Federiko Kijeza koji je prošle sezone nosio 22. Italijanski mediji spekulišu da će 22 zadužiti Nikolo Zaniolo, pošto taj broj nosi u Romi, ostaje da se vidi šta će biti od njegovog dolaska.

Ostaje da se vidi kome će pripasti desetka koja je slobodna, pošto je klub napustio Paolo Dibala. Iščekuje se povratak Pola Pogbe, koji je u prethodnom mandatu nosio ovaj broj...

BONUS VIDEO - Ovo je bio početak Dejana Savićevića

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna