SELEKTOR JOVIĆ POSLE ISPADANJA OMLADINACA: "Tužan kraj lepe priče"

S.R.

26. 06. 2022. u 20:03

"ORLIĆI" su prvenstvo Evrope za fudbalere do 19 godina u Slovačkoj završili na poslednjem mestu u grupi sa samo jednim osvojenim bodom.

СЕЛЕКТОР ЈОВИЋ ПОСЛЕ ИСПАДАЊА ОМЛАДИНАЦА: Тужан крај лепе приче

FOTO: FSS

Mnogo više očekivalo se od izabranika Aleksandra Jovića u konkurenciji sa Engleskom, Izraelom i Austrijom. Ono što je još bolnije ova generacija propustila je priliku da izbori učešće na SP naredne godine u Indoneziji.

- Završena je jedna lepa priča započeta pre godinu dana. Hvala igračima na neverovatnoj borbi, ne samo na poslednjoj utakmici, već na svemu što su davali za dres reprezentacije. Uradili smo neverovatne stvari, da bismo se plasirali morali smo da prođemo dosta toga - rekao je selektor Jović.

U situaciji kada nam je i remi značio treće mesto u grupi i baraž za SP "orlići" su doživeli krah, ali je ovo prilika da se izvuku pouke.

- Ovaj poraz nije neuspeh, samo jedna stanica na putu, a ovakve utakmice i turniri spadaju u proces učenja mladih igrača. Što se tiče mene i stručnog štaba, ovo je kamen temeljac, pa kad dođe borba za naredno SP da pokušamo tada da napravimo iskorak. Sve čestitke momcima na zalaganju, borbi i trudu. Samo da dignu glave. Dostojno su predstavljali Srbiju - zaključio je Jović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili