"JAVNOST JE UVEK SPREMNA DA OSUDI": LJubomir Fejsa otkrio kroz koliko težak period je prošao

Novosti online

26. 06. 2022. u 11:40

OGROMNA euforija zavladala je među navijačima Partizana u januaru ove godine kada se među crno-bele vratio LJubomir Fejsa, svojevremeno najskuplja akvizicija "parnog valjka". Međutim, nije bilo sreće da ga verni navijači često viđaju na terenu, a sada je isplivalo i iz kog razloga.

ЈАВНОСТ ЈЕ УВЕК СПРЕМНА ДА ОСУДИ: Љубомир Фејса открио кроз колико тежак период је прошао

FOTO: FK Partizan

Prvih šest meseci u crno-belom dresu Fejsa je proveo u bolničkim prostorijama, jer se odmah po dolasku na zimske pripreme u Turskoj teže povredio.

- Puno se pričalo o tome. Jako mi je krivo zbog toga i hvala vam što imam priliku da to objasnim. Kada sam došao u januaru, otišao sam u Tursku i bio sam stvarno potpuno spreman. Na trećem ili četvrtom treningu desila se situacija da sam dobio takav udarac direktno u koleno da sam mislio da je prelom kolena i da sam završio svoje. U pitanju su bili unutrašnji ligamenti i bilo je najavljeno da će to biti pauza od tri nedelje. Kada sam se vratio za Beograd, uradili smo snimak magnetom i videli da je to bilo gotovo pred pucanjem! Nije postojala nikakva šansa da se vratim u naredna tri meseca - kazao je Fejsa za "B92.net" i dodao:

- Šef Stanojević je govorio da moram da se spremim i tada su krenule priče u javnosti, koja je uvek spremna da osudi. Govorili su da sam došao nespreman, da se zaje*avam, a ko me poznaje zna da ću sve da uradim, ali neću doći da se zaje*avam... Jednostavno, nisam taj tip. Da sam znao da će to da se desi ne bih došao na taj trening. Meni je bilo najviše krivo, i zbog kluba, šefa i svega. Došao sam da pomognem, a ne da se zezam - jasan je Fejsa.

FOTO: FK Partizan

Oporavak je trajao do kraja marta i početka aprila, ali je debi upisan tek 1. maja u pobedi nad Napretkom 3:0 u Kruševcu.

- Kada sam bio spreman, tada je bilo na šefu da li ću da igram ili neću i isključivo je njegova odluka bila da li će da me ubaci ili ne. Došao sam i rekao mu da sam spreman, to je bilo pred “večiti” derbi, ali je on već imao oformljen vezni red, da nisam prošao pripreme sa njima i odluka je bila njegova. Nema ljutnje, ali mi je samo bilo krivo zbog toga. Zato sam želeo ovo javnosti da kažem šta se zapravo desilo. Bio sam skroz spreman, desio se taj udarac i ja tu nisam mogao ništa - istakao je Fejsa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

NOVI ŠAMAR KRISTIJANU RONALDU: Predsednik Reala ovako je prokomentarisao njegov povratak u Madrid