OVO MOŽE SAMO SRPSKA SVADBA: Mladoženja obukao Mitrovićev dres, gosti u transu skandirali srpskom golgeteru (VIDEO)

Novosti online

21. 06. 2022. u 21:22

SVEDOCI smo raznih običaju u Srbiji kada su u pitanju svadbeni rituali. Neki pucaju u jabuku, neki bacaju sito na krov, neki „kupuju“ mladu… sve je stvar tradicije i ona se modifikovala i prenosila sa kolena na koleno. Deo ovog folklora sada je postao i reprezentativac Srbije, Aleksandar Mitrović.

ОВО МОЖЕ САМО СРПСКА СВАДБА: Младожења обукао Митровићев дрес, гости у трансу скандирали српском голгетеру (ВИДЕО)

FOTO: AP

Naime, iz godine u godinu sve je više novih, zanimljivih dešavanja na svadbama u našoj zemlji. Ipak, jedna svečanost pomerila je sve granice, a video snimak sa ovog veselja brzo je postao hit na društvenim mrežama.


Da je Aleksandar Mitrović postao fudbalska ikona u Srbiji odavno je potvrđeno, a ova svadba nije mogla da prođe bez napadača Fulama, tačnije njegovog dresa koji je mladoženja dobio na poklon od svojih prijatelja.

Na snimku koji je postao viralan na društvenim mrežama se vidi kako jedan od gostiju donosi mladoženji Banetu Mitrovićev dres, a onda je usledila neviđena euforija.

 Usred slavlja krenula je poznata pesma GALE – “Frid from dizajr”, a mladoženja je preko odela obukao dres i uz prijatelje krenuo da skandira čuvenu ostrvsku obradu ove numere, prepevanu u čast srpskog asa - “Mitro’s on fajr”. 


Ne znamo koliko se mladi dopao ovaj performans, ali svakako im želimo svu sreću.

Podsećamo, Mitrović je postao rekorder nacionalnog tima Srbije i trenutno ima 46 golova u dresu "orlova", a njegov Fulam je protekle sezone osvojio Čempionšip i vratio se u Premijer ligu.

"Mitrogol" je na tom putu postigao 43 gola i oborio nekoliko golgeterskih rekorda druge engleske lige u fudbalu.

BONUS VIDEO: Mitrović poslao poruku sa picom u ruci

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili