MILIONSKA PONUDA STIGLA NA "MARAKANU": Dinamo poslao sedam miliona za Erakovića, Zvezda traži više

Novosti online

20. 06. 2022. u 16:45

ODLIČNU sezonu imao je Strahinja Eraković u dresu Crvene zvezde, pa otuda nečudi zašto je na adresu šampiona Srbije stigla milionska ponuda.

МИЛИОНСКА ПОНУДА СТИГЛА НА МАРАКАНУ: Динамо послао седам милиона за Ераковића, Звезда тражи више

FOTO: M. Vukadinović

Kako prenosi "Mozzartsport" moskovski Dinamo je ponudio crveno-belima 7.000.000 evra u dve rate za mladog štopera. Ipak, to nije zadovoljilo čelnike kluba iz Ljutice Bogdana koji traže više.

Naime, oni bi novopečenog reprezentativca Srbije u tim koji sa klupe predvodi Slaviša Jokanović pustili za 12 miliona, plus procente od naredne prodaje.

Nema dileme da bi Dejan Stanković voleo da u ekipi u narednoj sezoni ima Erakovića koji osim što se postao standardan član odbrane i naredne sezone ima status bonus igrača u Superligi.

Veliko pitanje je i da li se momku iz Batajnice ide u Dinamo, s obzirom na to da Rusi u narednoj sezoni neće igrati na evropskoj sceni.

Ipak, ukoliko stigne nepristojna poruka čelnici Zvezde će se teško odbiti. Ostaje da se kako će Moskovljani reagovati na ono što traže crveno-beli.

Eraković je prošle sezone u domaćem šampionatu odigrao 33 utakmice. Takođe nastupao je i u Ligi Evrope, a poneo je i kapitensku traku na gostovanju protiv Ludogoreca.

BONUS VIDEO: NI MESI NI RONALDO: Pogledajte listu najboljih strelaca u istoriji Mundijala

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)