KAKAV PREOKRET! Luka Jović ide na drugi kraj Evrope i oblači crno-beli dres

Novosti online

20. 06. 2022. u 12:27

BIO je na korak od Fiorentine, italijanski mediji su pisali da je sve dogovoreno i da se čeka samo zvanična potvrda dolaska Luke Jovića u Firencu. A onda...

КАКАВ ПРЕОКРЕТ! Лука Јовић иде на други крај Европе и облачи црно-бели дрес

Foto: Tanjug

Preokret koji niko nije očekivao. Navodno, srpski reprezentativac je blizu dresa Bešiktaša, bar tako prenose pojedini turski, ali i portugalski mediji.

Podsećanja radi, Jović je definitivno odlučio da napusti Real Madrid i ode ovog leta na pozjamicu, negde gde će mnogo više igrati, davati golove i imati prilike da se nametne selektoru Draganu Stojkoviću pred Svetsko prvenstvo u Kataru.

Činilo se da je Fiorentina sledeći klub srpskog golgetera, ali nikako da se dogovore španski i italijanski klub oko finansijskih detalja, što koristi Bešiktaš, ali Srbin ni tamo nije prva opcija.

Turski klub bi želeo da dovede Vuta Vehorsta iz Barnlija, gde se čeka odluka igrača, a jedna od želja je i Norvežanin Aleksander Serlot.

Inače, Jovića je trener preporučio Bešiktašu, a predsednik crno-belih Ahmet Nur Cebi kaže da je za sada Vehorst prioritet, mada je poručio da se razmatraju i alternative, a jedna od njih je i Luka Jović.

BONUS VIDEO - Bjelica slavi NBA titulu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)