DRAMA NA U-19 EP: Orlići poveli pa jedva spasili bod u nadoknadi vremena

Z. Ć.

19. 06. 2022. u 19:33

FUDBALSKA reprezentacija Srbije do 19 godina odigrala je nerešeno Izraelom na startu Evropskog prvenstva u Slovačkoj. Orlići su rano poveli pa dozvolili protivniku da preokrene, ali je u završnici utakmice fudbalska pravda zadovoljena - Srbija - Izrael 2:2.

ДРАМА НА У-19 ЕП: Орлићи повели па једва спасили бод у надокнади времена

FOTO: FSS

Prvi gol na meču postigao je u osmom minutu napadač Milana MArko Lazetić posle lepe asistencije fudbalera Crvene zvezde Nemanje Motike.

Samo osam minuta kasnije izjednačio je Gloha, a potpuni preokret desio se u 74. minutu posle pogotka Ibrahima.

Srbija je u međuvremenu ostala bez kapitena Petkovića ali je i tako oslabljena stigla do boda i to u trećem minutu nadoknade.

Kada se činilo da ćemo startovati porazom, Leković je u samom finišu uspeo da postigne gol za izjednačenje. Očekivali smo i više protiv, na papiru najslabijeg tima Grupe B, pa će izabranici Aleksandra Jovića pokušati da poprave utisak u sredu (20.00) sa prvim favoritom Engleskom, dok ih u subotu čeka i meč sa Austrijom. Prve dve ekipe plasiraće se u polufinale, dok pet najboljih sa turnira ide na Svetsko prvenstvo.

Za Srbiju su igrali: Lukić - Lazić, Ilić, Leković, Krsmanović - Petković (od 61. Miletić), Gordić (od 46. Knežević), Stanković (od 64. Ajder) - Motika, Miladinović (od 81. Jojić), Lazetić (od 46. Ratkov).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba