MITROVIĆ IDE IZ FULAMA? Liga šampiona zove Srbina, neočekivana ponuda stigla na obalu Temze

Novosti online

11. 06. 2022. u 17:50 >> 17:54

SRPSKI reprezentativac Aleksandar Mitrović postao je ikona londonskog Fulama i ime je koje je odzvanjalo ostrvom u prethodnih nekoliko meseci. Svoju lojalnost prema klubu sa obale Temze dokazao je bezbroj puta, ali da li će srpska gol-mašina odoleti na poziv da nastupa na evropskoj sceni?

МИТРОВИЋ ИДЕ ИЗ ФУЛАМА? Лига шампиона зове Србина, неочекивана понуда стигла на обалу Темзе

Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Naime, na "Krejven kotidž" stigla je ponuda turkog giganta, koji definitivno može finansijski da paprira velikom broju klubova iz Engleskog najjačeg ranga. Fenerbahče je prema pisanju turskih medija kao svoju primarnu transfer metu odredio upravo srpskog "target-mena". 

Fulam je uprkos svemu, rešen da ukoliko zadovoljavajuća ponuda stigne na njihovu adresu pusti Mitrovića da nađe novu sredinu, pa će u narednim danima Smederevac morati da donese važnu odluku.

Ono što bi dodatno moglo da ga povuče ka Turskoj, jeste činjenica da će Fenerbahče obzirom da je završio na drugoj poziciji nacionalnog šampionata svoje zemlje igrati kvalifikacije za Ligu šampiona. 

Mišljenje mnogih fudbalskih stručnjaka je da je Mitrović prerastao sredinu u kojoj je i da su mu neophodni minuti u Evropi, kako bi dokazao svetu kakva je klasa i izborio se za neki klub jačeg renomea. 

Takođe tim čije boje sada brani smatra se "jo-jo" klubom, koga prati reputacija ekipe koja je zadovonjna da svake godine bude glavni favorit za ispadanje iz Premijer lige, a potom i glavni favorit za ekspresan povratak. 

Konkretnih ponuda sem Fenerove nema, bez obzira na nestvarne partije u dresu Fulama i 44 gola u prethodnoj sezoni Čempionšipa. 

HIT SNIMAK: Mitrogol poslao poruku Srbiji 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)