MESIJU KORONA UNIŠTILA KARIJERU: "Nisam mogao da hodam, žao mi je što nisam slušao lekare"

Novosti online

09. 06. 2022. u 17:34

FUDBALER Pari Sen Žermena i argentinski reprezentativac Lionel Mesi priznao je da je imao dosta problema da se oporavi od korona virusa, prenose francuski mediji.

МЕСИЈУ КОРОНА УНИШТИЛА КАРИЈЕРУ: Нисам могао да ходам, жао ми је што нисам слушао лекаре

Foto EPA

Mesi je početkom godine imao koronu, a argentinski fudbaler tvrdi da mu je bilo potrebno dosta vremena da se vrati u formu posle oporavka od bolesti.

- Iskreno, žao mi je što nisam slušao lekare. Moram da kažem da me je ta bolest pogodila i ostavila je traga na meni. Posebno na plućima", rekao je Mesi.

On je istakao da se posle oporavka od korone prerano vratio na teren iako su mu lekari savetovali da miruje.

- Nikako nisam uspeo da normalno treniram. Vratio sam se u Pariz, ali mesec i po dana nisam mogao da hodam kako treba. Želeo sam da trčim, treniram i da nastavim u tom ritmu. Ali završilo se gore po mene - naveo je argentinski fudbaler.

Sedmostruki osvajač Zlatne lopte ugovor sa klubom iz Pariza ima do kraja sledeće sezone, a već se spominje njegov povratak u Kataloniju, kao i odlazak u MLS, konkretno u ekipu Inter Majamija.

Podsetimo, Mesi je nedavno otkrio i da je plakao u Parizu.

- U Parizu kada su mi navijači zviždali, pomislio sam u sebi: "Šta će moja deca misliti?". Nije mi se svidelo što su oni morali biti prisutni na tom meču i čuti sve to. Ove godine nisam nimalo uživao. Prvog dana kada su deca krenula u školu plakali smo zajedno sa suprugom. Razmišljali smo: "Šta radimo mi ovdde? Šta se dogodilo s nama?". Bila je to velika promjena i teška godina. Kada si na jednom mestu celi život, pogotovo u mojim godinama, nije nimalo lako - zaključio je Mesi.


BONUS VIDEO: Navijači Real Madrida u Parizu
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna