KO SU "GROBARI" PRETUČENI U HRVATSKOJ? Nesrećni navijači Partizana nisu iz Srbije

Novosti online

09. 06. 2022. u 09:01

VEST da su navijača Partizana pretučeni u Makarskoj odjeknula je poput bombe u regionu. Jedan od njih je istakao na društvenim mrežama da su krivci za njihovo prebijanje huligani iz redova Hajduka.

КО СУ ГРОБАРИ ПРЕТУЧЕНИ У ХРВАТСКОЈ? Несрећни навијачи Партизана нису из Србије

Foto: Printskrin

- Hrvatski huligani Torcide u Makarskoj su nas napali i fino udesili. Pendreci i bejzbolke i četiri na dva, a ovaj drug ima 69 godina. Baš ste huligani pravi. Ja sam ok. Nije ovo strašno. Preživeću, ali drug je u kritičnom stanju - napisao je jedan od lakše povređenih na društvenim mrežama.

U prvi mah se nije znao identitet povređenih. Hrvatski mediji prenose da se radi o državljanima Češke koji su boravili u Makarskoj. Objavljene su i njihove fotografije, isticali su obeležja kluba u jednom lokalu i navodno je zbog toga došlo i do napada. 

Kako javlja net.hr, iz policije je potvrđeno da je bilo tuče "više osoba", a objavljena je i sporna fotografija.

Iznad fotografije jedan navijač je napisao „I u Hrvatskoj svakog dana pravi grobar nosi majice Partizana“. Na slici se vide trojica muškaraca, od kojih jedan ima majicu s obeležjima Partizana.

Iz PU splitsko-dalmatinske za net.hr su potvrdili kako je Policijska postaja Makarska 6. juna 2022. godine oko 18.30 primila dojavu o tuči više osoba u Jadranskoj ulici u Makarskoj.

- Utvrđeno je kako su dve osobe, državljani Češke, zadobili lakše telesne povrede u fizičkom napadu od strane više osoba koje su se udaljile pre dolaska policije. Na okolnosti događaja sprovodimo kriminalističko istraživanje - naveli su iz policije.

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)