JOVIĆA ŽELE DA SE REŠE PO SVAKU CENU: Real milionima plaća zainteresovani klub da vodi Srbina

Novosti online

04. 06. 2022. u 23:31 >> 23:31

FUDBALER Real MAdrida Luka Jović iskusio je na svojoj koži istinsku torturu od strane čelnika i rukovodstva kraljevskog kluba.

ЈОВИЋА ЖЕЛЕ ДА СЕ РЕШЕ ПО СВАКУ ЦЕНУ: Реал милионима плаћа заинтересовани клуб да води Србина

FOTO: Tanjug/AP

Poznato je da srpski golgeter nije u planovima Karla Anćelotija i to je nešto što nije podložno promeni. Pre dva dana su španski mediji brujali o tome da ne postojim tim koji je spreman da izdvoji 30 miliona funti za njegove usluge. Danas uprava Real Madrida otišla je i korak dalje...


Po svemu sudeći spremni su i da izdvoje ogromnu sumu, samo kako bi se rešili momka koji pravu šansu da pokaže svoje kvalitete zapravo nije ni dobio.  

Naime, obzirom da zainteresovanih za trajni potpis Srbina nema, informacije o njegovom odlasku na pozajmicu u Hetafe sve više kuljaju. Real pregovara sa klubom iz La lige, ali negde u pregovorima je zapelo, pa stranica koja se bavi insajderskim informacijama iz srca "Santjago Bernabeua" navodi.

- Jedini način da Jović bude pozajmeljen Hetafeu jeste da Real preuzme deo ugovora na svoj teret, koji iznosi 10,8 miliona evra godišnje - ekskluzivno je preneo "Real Madrid premijum", tviter nalog.

Udeo koji se još spominje iznosi ravno 50 procenata, što je vrtroglavih 5,4 miliona, za igrača koji neće ni nositi dres i doprineti timu.  

Real Madrid svojevremeno je platio 63 miliona Ajntrahtu, za potpis koji trebalo da Jovića zadrži u prestonici Španije minimum do 2025. godine. Aktuelni prvaci Evrope već su uklonili Bejla, Iska i Marsela sa platnog spiska koji je bio preopterećen, pa se nadaju da će nastaviti da smanjuju troškove, kako bi se suočili sa budućim izazovima u pregovaranju za željene mete.

Još jednom, srpski reprezentativac koji je do skoro imao reputaciju jednog od najboljih špiceva Evrope nalazi se u nemilosti čelnika "kraljevskog kluba". Mediji, uprava, trener, navijači, kao da se cela Španija urotila protiv njega. 


Luka Jović je minulu sezonu završio sa 19 odigranih utakmica. Ukupno je odigrao samo 551 minut, pa je bilo gotovo nemoguće da pokaže svoj predatorski osećaj za gol.

Postigao je jedan pogodak i upisao tri asistencije.

 


BONUS VIDEO: Proslava titule Lige šampiona na trgu u Madridu
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024