FUDBALERI Srbije poraženi su večeras na stadionu “Rajko Mitić” u okviru prvog kola Lige nacija. Tri boda iz Beograda rezultatom 1:0 odnela je selekcija Norveške, golom Erlinga Holanda.

Komentari (14)

Solo

03.06.2022. 00:56

Sto Mitrovic kaze kad god igram u Srbiji tribine su prazne...pa kako nebi bile prazne kad svi igrate van zemlje..Toliko smo izveli futbalera da mozemo tri reprezentacije da napravimo ali narod nece da ide da gleda stalno nase gastarbajtere koji jure za parama....Zivi primer je Jokic a sad je poceo i Bogdanovic da se vad i a neki predjasnji igraci su bili isti takvi...Izgubili smo kult zemlje a sa tim niko neferma reprezentaciju nego se gled klub i ko placa....Nazalost dok Vucic sve finansira u kosarci i futbalu nema nama napretka u tim sportovima dok se nesredi stanje u KSS i FSS sa korupcijom,namestanjem i prodajom i kaparisanjem mladih igraca.

Atila

03.06.2022. 02:00

@Solo - Потпуно се слажем са коментаром,чему толики играчи из вани,па они играју за паре не за државу то треба бар три дјела одстранити.Ваљда имамо добрих играча који би се борили играли за отаџбину СРБИЈУ а не ти са дигнутим носем.

Laki

03.06.2022. 06:06

Kupio sam karte i cekam vas u Stockholm, do tamo treba da putujem nekih 500 km i nije mi zao a nadam se da tamo necu gledati Jovica kako se vuče po terenu i Radonjica koji misli da je Ronaldo.

eho

03.06.2022. 07:39

Velika većina Naroda koja bi gledala utakmice živi u bedi jer u Srbiji se dobro živi samo na TV i u štampi.U reprezentaciju se pozivaju igrači koji u svojim klubovima nisu ni rezerve dok ima nepravedno izostavljenih igrača. Treba da idgovara onaj ko ima diskreciono pravo da ih pozova o odgovara za igru selekcije.

Slobo

03.06.2022. 07:52

pa igrajte malo u Novom Sadu, u Nišu, Užicu, Kruševcu, imaju stadione koji mogu da posluže za ovakve utakmice... stafioni bi bili puni

Nikola

03.06.2022. 08:48

Jeste mala poseta bila sinoć. Sledeću utakmicu ima da igrate pred praznim tribinama. Nije problem što gubite 2 tekme zaredom,već vaše zalaganje i želja. Sinoć ste onu Norvešku morali da razbijete.

Lucky

03.06.2022. 09:47

Sada smo i mi krivi ali,nikad fudbaleri!!!! Ali ajde tako pametni recite,zasto su tribine pune kada igraju ,vaterpolisti,kosarkasi ,odbojkasi?!?!?!??! Izgledate na terenu ko zguzvana i pocepana novina!