OVO SE ČEKALO: Salah i Mane progovorili o tome da li ostaju u Liverpulu

Novosti online

25. 05. 2022. u 21:21

MOHAMEDU Salahu i Sadiju Maneu ističu ugovori narednog leta i povezuju se sa odlaskom iz Liverpula, uprkos tome što je osvajač Zlatne kopačke Premijer lige, Salah, više puta javno rekao da bi želeo da ostane na "Enfildu". Govoreći uoči subotnjeg finala Lige šampiona, par je dao najnovije informacije o pomenutoj situaciji.

ОВО СЕ ЧЕКАЛО: Салах и Мане проговорили о томе да ли остају у Ливерпулу

FOTO: AP

I Salah i Mane će imati 31. godinu kada im istekne postojeći ugovori sledećeg leta. "Faraon" sa "Enfilda" konačno je otkrio ono što je crvena strana grada Liverpula željno isčekivala da čuje.

- Ostajem sigurno u Liverpulu, ne fokusiram se na ugovor. Uopšte ne želim da budem sebičan. Rekao sam pre dva meseca da se radi o timu, ovo je važna nedelja za nas.

Engleski velikan će u subotu igrati finale Lige šampiona protiv Reala, a jedan od klubova koji se interesuje za Egipćanina je upravo klub iz Madrida.

Salah je ranije rekao da novac nije razlog zašto se njegov ugovor bliži kraju. Govoreći odvojeno, Mane, koji je postigao 120 golova u 268 utakmica za englesku ekipu nije otkrio mnogo o sopstvenoj budućnosti, za razliku od njegov saigrača.

-Na ovo pitanje o mojoj budućnosti odgovoriću posle Lige šampiona. Da li ostajem ili ne znaćete tek tada.

Finale najelitnijeg fudbalskog takmičenja Evrope na programu je 28. maja sa početkom od 21 čas.

BONUS VIDEO: Ko je Erling Haland najtraženiji fudbaler na svetu?

 

 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)