"PRESTANI TO DA RADIŠ!" Luka Jović i potez na treningu Real Madrida o kome se priča (VIDEO)

Novosti online

17. 05. 2022. u 15:49

LUKA Jović je minule sedmice dvaput dobio priliku da zaigra za FK Real Madrid, sada su gotovo nestale šanse da još koji put obuče beli dres slavnog kluba, ali na treninzima - briljira.

ПРЕСТАНИ ТО ДА РАДИШ! Лука Јовић и потез на тренингу Реал Мадрида о коме се прича (ВИДЕО)

Foto: Tanjug

O tome svedoči i poslednji snimak sa priprema "kraljevića" za završne izazove u sezoni 2021/2022.

Na njemu se vidi kako srpski golgeter sjajno kontroliše loptu, prolazi i jednog igrača odbrane, a onda driblingom ostavlja nemoćnog i golmana, pre nego što je zatresao mrežu.

"Prestani to da radiš, Joviću!", glasi opis ovog snimka koji je i pred vama, a koji je objavila jedna od najpopularnijih stranica posvećenih našem reprezentativcu:

Ipak, malo je razloga za radost Luke Jovića ovih dana, sudeći po pisanjima španskih medija.

Nakon što se našao u startnoj postavi u madridskom derbiju, a među "početnih 11" nije bio još od poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona (Jović nije uspeo da postigne gol Atletiku, a pritom je njegova ekipa poražena), a onda je prošlog četvrtka zaigrao 15 minuta protiv Levantea i - uspeo da asistira Vinisijušu Žunioru.

Bilo je to za konačnih 6:0, ali...

Već dan kasnije, u petak, španski mediji već su se bavili onim što sledi za ekipu trenera Karla Ančelotija, u čijim se planovima Srbin (opet) ne nalazi.

Naime, 28. maja Real igra protiv Liverpula finale Lige šampiona i, prema pisanju "Marke" i "Asa", italijanski stručnjak želi da do tada što više forsira ekipu koja će na megdan "crvenima" sa "Enfilda".

A u toj Ančelotijevoj "idealnoj postavi" za Jovića nema mesta.

Luka Jović na meču Atletiko Madrid - Real, posle gola Karaska za domaćine / FOTO: Tanjug/AP

Real je u nedelju igrao kao gost protiv Kadiza (Jović nije bio ni među rezervama), sedam dana kasnije potom će, u poslednjem kolu Primere, dočekati tim Betisa, ali iako je šampionska trka u Španiji rešena, Ančeloti ne želi da daje drugopozivcima šansu u te dve utakmice, već da što bolje uigrava ekipu koja će u Parizu igrati za titulu klupskog prvaka.

"Marka" tome dodaje da će u startnoj postavi za golove biti zaduženi Karim Benzema i Vinišijus, koji su bili van "početnih 11" na gradskom derbiju s Atletikom, s tim da je Brazilac ušao u igru u drugom poluvremenu, a francuski golgeter potpuno propustio taj meč.

Njih dvojica su bila starteri protiv Levantea, a "odužili" su se Ančelotiju prilično impresivnom igrom: Vinišijus je dao tri gola, dok je Benzema postigao jedan, a obojica su imala i po asistenciju. Potom su se u remiju s Kadizom (1:1) obojica odmarala, baš kao što je van postave bio i Luka Jović.

Imajući u vidu da će, po svoj prilici, italijanski stručnjak i u preostalim utakmicama forsirati igru bez Jovića, a da Srbina španski mediji uveliko "sele" iz Reala u predstojećem, letnjem prelaznom roku, postoji mogućnost da je reprezentativac naše zemlje već odigrao poslednji meč za "kraljevski klub" iz španske prestonice. 

Ipak, to mu ne smeta da na treninzima i dalje pokazuje bar deo svog raskošnog talenta, koji ga je i doveo na "Santijago Bernabeu".

 

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a