HRVAT UZEO TROFEJ VLAHOVIĆU PA ZAPALIO PLJUGU: Dim i alkohol u svlačionici Intera nakon osvajanja Kupa Italije (FOTO)

Novosti online

12. 05. 2022. u 16:07

FUDBALERI Intera i Juventusa sastali su se u velikom finalu Kupa Italije. Crveni kartoni, nestvarni golovi, borba do posledenjeg atoma snage, prelepe koreografije navijača i kako to obično na "čizmi" biva, prašina koju dižu sudije. Na kraju sve je upotpunjeno slavljem igrača sa alkoholom i cigaretama, koji su upotpunili kontroverzan narativ, koji je pomenuti meč imao.

ХРВАТ УЗЕО ТРОФЕЈ ВЛАХОВИЋУ ПА ЗАПАЛИО ПЉУГУ: Дим и алкохол у свлачионици Интера након освајања Купа Италије (ФОТО)

Marcelo Brozovic i Matijas Vesino foto: EPA

Junak utakmice bio je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, koji je postigao dva gola u produžecima, nakon što je utakmica u regularnom toku završena 2:2.

Kao i Perišić, svih 120 minuta odigrao je i hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović, koji je veliki trijumf proslavio uz pivo i cigarete, a na Instagramu je objavio sliku s trećim golmanom Intera, 39-godišnjim Aleksom Kordazom.

Brozović je oduševio mnoge navijače "neroazura" ovom fotografijom i izazvao lavinu komentara. Neki su se pitali "da li je Brozović uopšte stvaran lik", a drugi komentarisali da mu ni nikotin nije prepreka da pretrči i po 15 kilometara na utakmicama.

Interu je ovo osmi trofej pobednika nacionalnog kupa Italije, prvi nakon 2011. godine. Juventus je ostao na 14 , a poslednji je osvojio prošle godine. Ovo je bio tek treći dvoboj Intera i Juventusa u finalu Kupa, a oba prethodna je dobila "stara dama", 1959. i 1965. godine.

Podsetimo, Dušan Vlahović juče je prekinuo golgeterski post od četiri utakmice i pokazao da je igrač za velike utakmice, šampionskog nerva. Takođe je sa četiri pogotka ukupno postao najbolji strelac Kupa Italije. 

BONUS VIDEO: Ko je Erling Haland najtraženiji fudbaler na svetu?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!