LALATOVIĆ ŠMEKERSKI ODGOVORIO: Trener Kragujevčana spušta loptu na zemlju posle optužbi da je Proleter pokraden u Kragujevcu

Novosti online

09. 05. 2022. u 13:45

MNOGO prašine diglo se u javnosti posle utakmice 5. kola plej-of faze elitnog ranga srpskog fudbala u kojoj su se sastali fudbaleri Radničkog iz Kragujevca i Proletera.

ЛАЛАТОВИЋ ШМЕКЕРСКИ ОДГОВОРИО: Тренер Крагујевчана спушта лопту на земљу после оптужби да је Пролетер покраден у Крагујевцу

FOTO: M. Vukadinović

Kragujevčani su slavili sa 2:1 posle preokreta, a nakon utakmice, fudbaler Novosađana Nikola Ninković koji je isključen u samom finišu izjavio je da je njegov tim pokraden.

Trener superligaša iz Kragujevca Nenad Lalatović, koji je juče postao hit na društvenim mrežama zbog proslave pobedonosnog gola, pomirljivo je prokomentarisao izjavu bivše velike nade našeg fudbala. Lalat veruje da je Ninković sve to rekao u afektu.

– Džigi je dobar momak, sve to je izjavio pod emocijama, vruće glave. Razumem ga, koliko puta sam i ja bio kažnjavan zbog ishitrenih izjava – rekao je Lalatović za Meridian sport, pa dodao:

– Ipak, smatram da je prvenstvo nikad regularnije, to sam čak već i govorio. Mi smo bili bolji od Proletera, zasluženo smo pobedili.

Lalatović bi voleo da jednog dana trenira Ninkovića.

– Mnogo cenim Džigija kao momka i kao igrača, voleo bih da mu jednog dana budem trener! Siguran sam da je sve ovo rekao ishitreno i vruće glave – zaključio je Lalatović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a