POTRESNE MIHINE REČI: "Bolest vas natera da shvatite suštinu"

Novosti online

07. 05. 2022. u 13:47

PRVI put otkako je ponovo završio lečenje od leukemije, Siniša Mihajlović je izašao pred novinare. Srbin je otkrio da je sada bilo teže da bude u bolnici nego prvi put.

ПОТРЕСНЕ МИХИНЕ РЕЧИ:  Болест вас натера да схватите суштину

Foto: EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Mihajlović, koga je ispred bolnice dočekala supruga, pridružio se timu posle nekoliko dana s porodicom, a na početku konferencije onako šmekerski se našalio sa prisutnim novinarima.

– I vi ste meni nedostajali, vi ste nužno zlo. Kada vam se u životu dese neke stvari shvatite, koliko vam nedostaju neke stvari za koje nikad ne biste pomislili da će vam faliti, kao recimo vi – rekao je nasmejani Miha.

Ispričao je da mu je bilo teško u bolnici jer nije smeo da ima kontakt s ljudima, a otkrio je da je samo jednom video suprugu za mesec dana.

– Bilo je mentalno teže da izdržim ovoga puta. Zbog korone sam stalno morao da budem sam, samo sam jednog dana video svoju suprugu na tri sata. Otkako su me primili u bolnicu, cilj mi je bio da se vratim što pre. Sada sam već domaći u bolnici “Sant Orsola”, kada se sve završi moći ću da budem vodić ovde – rekao je Miha.

Sada je istakao da je srećan što se vraća na teren i da mu je ovo iskustvo pomoglo da više ceni neke stvari.

– Kada sam shvatio da ću posle 30 dana moći da se vratim na teren, bilo je fenomenalno, osetio sam emocije koje ranije nisam poznavao. Zdravlje vam omogućava da uživate u životu, ali bolest vas natera da shvatite suštinu – dodao je on.

Zahvalio se porodici, svojim igračima i lekarima na svemu što su učinili za njega, a onda se osvrnuo se na meč sa Interom koji je njegova ekipa igrala u njegovom odsustvu.

– Meč sa Interom je bio najbitniji i osetio sam da je Inter mislio da će dobiti meč i pre nego što su izašli na teren i to me je naljutilo. Rekao sam momcima pre meča to, a iako volim Inter i poštujem Simonea Inzagija povredio me je njihov odnos pre utakmice – priznao je Mihajlović.

BONUS VIDEO - Zlatni jubilej GIK Banat

 

(Objektiv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja