ZVEZDA BLIZU VELIKOG POJAČANJA: Na pomolu još jedan veliki povratak u srpski fudbal

Novosti online

07. 05. 2022. u 11:52

CRVENA ZVEZDA je na putu ostvarenja svoje dugogodišnje želje, angažovanja krilnog napadača Lazara Ranđelovića.

ЗВЕЗДА БЛИЗУ ВЕЛИКОГ ПОЈАЧАЊА: На помолу још један велики повратак у српски фудбал

Foto: EPA

Lazar Ranđelović je još kao fudbaler Radničkog iz Niša bio na skeneru najboljih srpskih klubova, pre svega Crvene zvezde. Još u eri Vladana Milojevića klub iz Ljutice Bogdana je Nemanju Radonjića želeli da zamene Ranđelovićem, ali je Olimpijakos bio brži i konkretniji, te ga kupio za 800.000 evra.

Međutim, prema pisanju portala Mozzart Sporta, ovaj fudbaler bi iz trećeg pokušaja konačno mogao da zaigra za beogradske crveno-bele. Kontakti između Olimpijakosa i srpskog šampiona su u poslednje vreme ovim povodom sve intenzivniji, a u senci priče o velikom dolasku Artjoma Džjube u Beograd, klub je na pragu da u potpunosti reši sve detalje oko dolaska Ranđelovića.

Ranđelović ima ugovor sa grčkim klubom do 2024. godine, ali je moguće da će ga Pirejci pustiti u Beograd na pozajmicu u trajanju od godinu dana uz obavezan otkup. Druga varijanta je da crveno-beli odmah na sto stavi neophdonu sumu novca za igrača koji je debitovao za selekciju Srbije.

Posle nekih dobrih partija u Olimpijakosu, desio se njegov pad u igri zbog čega je prosleđen na pozajmicu u španski Leganjes uz opciju da njegov ugovor bude otkupljen za 1.800.000 evra, ali se španski klub nije odlučio na taj korak. Ovaj 24-godišnjak je ove sezone odigrao 38 utakmica za grški i španski klub ukupno, a u drugoj ligi Španije je postigao pet golova uz tri asistencije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)