LUKA JOVIĆ MENJA ROBERTA LEVANDOVSKOG? Fudbalski potres u Bundesligi, Srbin se vraća na mesto uspeha!

Novosti online

29. 04. 2022. u 19:09

SVESTAN je Luka Jović da je vreme za promene ukoliko želi da ponovo zaigra fudbal na nivou koji ga je kreasio tokom boravka u Ajntrahtu. Najnovije vesti govore da bi Srbin mogao upravo da se odluči za povratak u Bundesligu.

ЛУКА ЈОВИЋ МЕЊА РОБЕРТА ЛЕВАНДОВСКОГ? Фудбалски потрес у Бундеслиги, Србин се враћа на место успеха!

FOTO: AP

Nemačku je zatresla vest da bi Luka Jović mogao da zameni Roberta Levandovskog u dresu Bajerna iz Minhena. Sjajni poljak je u nemilosti uprave kluba i najverovatnije će na leto napustiti klub, a srpski reprezentativac mogao bi da bude idealna zamena za njega.

Nemačka javnost Luku Jovića pamti kao napadača koji je terorisao golmane u Bundesligi, a s obzirom na loš tretman koji ima u Real Madridu izvesno je da će da napusti klub na leto.

Ajntraht je svojevremeno Srbina prodao za 60.000.000 evra, a sada bi Bajern njegov dolazak znatno manje koštao s obzirom da gotovo da ne dobija priliku da zaigra.

 

Za potpis Jovića su se stidljivo pominjali Arsenal, Njukasl, Dortmund, Inter, Milan... Pravi zemljotres nastao je kada se čulo da ga želi i Bajern. Visoko je kotiran na listi, zajedno sa napadačem Ajaksa Sebastijanom Aleom, sa kojim je igrao u Ajntrahtu.

Foto: Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

Robert Levandosvki nezadovoljan je tretmanom u klubu. Oliver Kan i Hasan Salihamidžić odbijaju da razgovaraju sa napadačem bavarskog tima, a takođe ne pronalazi zajednički jezik sa trenerom kluba Julijanom Nagelsmanom, te zbog toga želi promenu. Pominje se da bi mogao da ode u Barselonu.

Njegov agent Pini Zahavi izgleda je dogovorio sve uslove sa Barselonom, što je žena Roberta Levandovskog Ana nespretno otkrila na društvenim mrežama pohvalivši se razglednicom iz srca Katalonije.

BONUS VIDEO: Piksi saopštava spisak reprezentativaca za predstojeće prijateljske utakmice

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)