BOMBA JE EKSPLODIRALA: Holand dobio najveći ugovor ikada u Premijer ligi

Novosti online

19. 04. 2022. u 09:21

GOTOVO! Nakon višemesečne sage u kojoj se nagađalo gde će Erling Holand nastaviti karijeru, utisak je da je to pitanje konačno skinuto sa dnevnog reda!

БОМБА ЈЕ ЕКСПЛОДИРАЛА: Холанд добио највећи уговор икада у Премијер лиги

Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK

Ovoga jutra maltene čitava Evropa bruji da je Erling Holand izabrao novi klub, a to je Mančester siti.

Ovo je „ekskluzivno“ saopšteno u ponoć od strane Majka Kigana, urednika Dejli mejla.

Siti je Holandu, njegovom ocu i Minu Rajoli dao ponudu koja se ne odbija, iako je Borusija Dortmund bila sklonija ponudi Reala jer će sledeće godine Norvežaninova otkupna klauzula biti povećana na 120 miliona evra, a za ovo leto je 75 miliona evra.

Ipak, sjajni golgeter želi što pre da ode, a Mančester siti, osim što plaća pomenutu sumu, plaća bogatstvo i samom fudbaleru.

Siti je Holandu ponudio petogodišnji ugovor i nedeljnu platu od 600 hiljada evra nedeljno, i preko 31 milion evra godišnje, bez bonusa. Siti će Minu Rajoli dati proviziju od čak 70 miliona evra.

Holand će tako postati ubedljivo najplaćeniji igrač u istoriji Premijer lige, a zanimljivo je da je i otac napadača Borusije karijeru završio u Mančester sitiju.

Nema sumnje da su „građani“ napravili strašan posao. Bez obzira na to koliko su (pre)platitili Norvežanina. Konačno je završena jedna od najvećih saga predstojećeg leta i čeka se samo zvanična objava Mančester sitija da je posao gotov.

BONUS VIDEO: VATRENI VEČITI DERBI: "Delije" i "grobari" koristili pirotehniku kao retko kad

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!