UROŠEVIĆ HEROJ PARTIZANA: Svaki meč pitanje titule

Đ. S.

03. 04. 2022. u 20:30

NEMA Rikarda, nema ni problema, tu je Čaki Urošević! Uzdah olakšanja ispustili su verovatno svi navijači Partizana posle dva gola desnog beka u prvom poluvremenu okrašaja sa ekipom TSC (2:0) koji su crno-belim fudbalerima utabali put ka slavlju u Humskoj.

УРОШЕВИЋ ХЕРОЈ ПАРТИЗАНА: Сваки меч питање титуле

Slobodan Urošević

Olakšao je Urošević nastavak potere za titulom, igrao je kao da je u njega ušao duh napadača sa Zelenortskih ostrva, koji je bio odustan zbog kartona, a kako sam kaže, šalio se sa Rikardom i pre meča da će upravo on biti čovek odluke.

- Jeste, to je bilo baš pred početak utakmice, više je bila šala, ali na kraju je stvarno bilo tako - kaže Urošević, na opasku da je bilo nekog dogovora sa Gomešom uoči duela.

Ipak, ne želi Partizanov defanzivac da kupi lovorike, već u prvi plan ističe timski rezultat crno-belih, kojima do kraja regularnog dela prvenstva ostaje još samo duel sa Čukaričkim na Banovom brdu narednog vikenda, nakon čega sledi plej-of u koji će ući drugoplasirani tim na tabeli ukoliko i Crvena zvezda savlada Radnički iz Kragujevca na "Marakani".

- Srećan sam zbog postignutih golova, ali sam srećniji što smo osvojili tri boda i što smo nastavili ka cilju. Uvek su teške ove utakmice posle pauze. Sad smo ostvarili primarni cilj, idemo utakmicu po utakmicu i nadam se da ćemo sve do kraja dobiti - dodao je Urošević.

Partizan je u aktuelnoj sezoni uspeo da upiše 26 pobeda, uz dva remija i jedan poraz, što je podatak za zadovoljstvo. Ali dvostruki strelac na meču sa TSC želi da ekipa tako završi i svaku narednu utakmicu do kraja prvenstva.

- Jedan neverovatan niz, ali da bismo uspeli u ovome što smo naumili, da na kraju sezone podignemo pehar, moramo i u svakoj narednoj utakmici da pobedimo! Svaka naredna utakmica je važna i svaka je pitanje titule - podvlači popularni Čaki. n

PRIJAJU POHVALE SA TRIBINA

NAVIJAČI na stadionu u Humskoj ovacijama su pozdravili dvostrukog strelca u duelu sa Topolčanima.

- Naravno da prija! Diže samopouzdanje. Navijači su nam potrebni, ne samo mene da nose, nego ceo tim, potrebni su nam da nas bodre, da idemo svi zajedno do cilja i da se radujemo na kraju sezone - istakao je Urošević.

BONUS VIDEO: Moćna koreografija „delija“ pred Rendžers

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ GLEDA BRUKU I NE VERUJE: Kakav skandal na Rolan Garosu! Da je Srbin to uradio, već bi leteo kući (VIDEO)