DA LI STE ČULI ZA OVOLIKU KAZNU U SRPSKOM FUDBALU? Stanojević besan zbog odluke Disciplinske komisije FSS

Novosti online

01. 04. 2022. u 13:25

TRENER Partizana Aleksandar Stanojević kažnjen je sa čak 500.000 dinara zbog komentarisanja suđenja, samo nekoliko dana nakon što je Disciplinska komisija FSS pokrenula postupak protiv njega.

ДА ЛИ СТЕ ЧУЛИ ЗА ОВОЛИКУ КАЗНУ У СРПСКОМ ФУДБАЛУ? Станојевић бесан због одлуке Дисциплинске комисије ФСС

Foto: M. Vukadinović

On je na jednoj od konferencija za medije komentarisao suđenje, zbog čega su reagovali organi FSS, a pred meč sa TSC-om Stanojević je pričao o kazni.

Po njegovim rečima, ovakva kazna je presedan u srpskom fudbalu. Šef stručnog štaba crno-belih ne pamti da je neki trener morao ovoliko da plati zbog komentara!

- Ja sam kažnjen pre nego što je doneta kazna. Video sam u medijima to. Nikad nisam video ovakvu kaznu za trenera u srpskom fudbalu 500.000. Je l' ste čuli nekad za toliku kaznu? Šta to znači, da nam ne date da kažemo nešto o regularnosti takmičenja? Nama je takvo prvenstvo da ako izgubimo dva boda možemo i titulu. Meni je najveća kazna što je bilo takvo suđenje. Ja nikad neću ćutati, ako se desi ista takva situacija, ako osetimo da suđenje nije po fer-pleju... Neće biti problem. Dosta trenera je otišlo, većih imena od mene. Ne bi bilo prvi put. Hoću da zaštitim ono što ovde radimo. Vidim da se u medijima svaki dan pisalo o mojim kaznama, a nije o suštini, po suđenju - počeo je Aleksandar Stanojević.

Trener Partizana podsetio je da retko govori o odlukama arbitara koji dele pravdu u Superligi.

- Gubili smo mi utakmice, pa se nikada nismo žalili na suđenje. Tada nismo osetili da je zlonamerno - zaključio je Stanojević.

Ovo je druga kazna za Partizanovog trenera, a odluku o žalbi nije doneo.

- Ja sam iz medija saznao i prvi put i drugi put. Prvi put je tek posle nekoliko dana stiglo u klub. Mislim da druga nije stigla. Na prvu se nisam žalio, za drugu ću se konsultovati sa ljudima u klubu - dodao je trener Partizana.

Bonus video: Svemirsko svetsko prvenstvo: Spaktakl kakav fudbal ne pamti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)