POTEZ KOJI JE ZGROZIO SVET: Legendarni Gaza ismevao dečaka (VIDEO)

Novosti online

28. 03. 2022. u 10:37

GLAZGOV Rendžers je proslavio 150 godina postojanja, a rođendan su obeležili utakmicom u kojoj su se sastale legende škotskog kluba protiv "ostatka sveta".

ПОТЕЗ КОЈИ ЈЕ ЗГРОЗИО СВЕТ: Легендарни Газа исмевао дечака (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Tim sa "Ajbroksa" je predvodio Pol Gaskojn, dok su se u timu sveta našla imena poput Kake i Luisa Figa.

Erupcija oduševljenja na stadionu dogodila se u 81. minutu kada je popularni Gaza zatresao mrežu iz drugog pokušaja. On je promašio volej, uhvatio se za glavu, a loptu mu je vratio protivnički igrač. Šutirao je, golman se bacio u prazno, a lopta je završila u mreži.

U zagrljaj su mu dotrčali saigrači ali i igrači protivničkog tima, a "Ajbroks" je eksplodirao. Slika kakvu nam samo fudbal može prirediti. Gaskojn je postigao drugi gol za svoj tim, a samim tim i konačan rezultat od 3:2 u korist tima "ostatka sveta''.

Međutim, Gaza ne bi bio Gaza, kad pored dobre ne bi uradio i neku lošu stvar. 

Naime, pozvao je jednog dečaka koji je nosio loptu na koju je želeo da dobije autogram. Gaskojn je dečaku pokazao u kom pravcu da ide, a onda mu stavio nogu i sapleo ga.

Čini se da se dečak povredio pri padu jer je ostao da leži, a Gaskojn se smejao. Video je snimio jedan navijač, a legendarni fudbaler je na udaru kritika zbog svoga postupka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024