ZVEZDA I DINAMO U SRCU: Ibanjez otkrio - "Nikada ne bih igrao za Partizan"

Novosti online

04. 03. 2022. u 16:23

LUIS Lučo Ibanjez je ostao u lepom sečanju navijačima Crvene zvezde, a u razgovoru za "Indeks" govorio o boravku u Beogradu i Zagrebu.

ЗВЕЗДА И ДИНАМО У СРЦУ: Ибањез открио - Никада не бих играо за Партизан

Foto: N.Paraušić

Otkrio je Ibanjez da li se zbog toga što je nosio dres crveno-belih i Dinama suočavao sa problemima.

- Ne, nikad! Jednom u Zagrebu sam imao neke verbalne probleme zbog toga što sam igrao u Zvezdi, ali mislim da su to bili neki drugi, a ne navijači Dinama. A ovde u Beogradu nikad nisam imao problema. Znam to rivalstvo, svi su mi pričali, ali ja mogu da kažem da sam ponosan što sam igrao u dva najveća kluba na Balkanu - rekao je sadašnji fudbaler Grafičara i dodao:

- Znam da je mnogima smetalo što sam igrao u Dinamu, psole i u Zvezdi, ali ja živim od ovog posla. Moja cela porodica u Argentini živi od toga. I ja u tom trenutku nisam imao klub, dobio sam ponudu od Zvezde i prihvatio sam je. Znam koji su problemi bili ovde i mislim da je to neko prošlo vreme.

Otkrio je i koji klub podržava.

- Ja bih voleo da gledam Zvezda - Dinamo i bila bi velika čast da to doživim. Ne bih navijao ni za koga, voleo bih da uživam u fudbalu. Uvek sam govorio, ja sam navijač Boke i ona mi je u srcu, ali volim i Dinamo i Zvezdu. I sve ostale klubove u kojima sam igrao.

Na pitanje da li bi igrao u Hajduku, Ibanjez je rekao:

- Ne! Imaju tri kluba za koje nikad ne bih igrao. To su River, Hajduk i Partizan. Ne bih igrao za milione, zbog poštovanja prema klubovima za koje sam igrao. U Riveru ne bih bio ni u stručnom štabu.

BONUS VIDEO VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)