PARTIZAN SPROVEO ISTRAGU, ČEKA SE SAOPŠTENJE?! Na Zvezdinom meču bez VAR-a 28 minuta!?

Novosti online

13. 02. 2022. u 17:50

ZVEZDA je savladala Čukarički u prvom prolećnom meču, trijumfom 3:0 (1:0) održali je korak od pet poena minusa u odnosu na Partizan, ali... vikend-priča na temu "večitih" se tu ne zaustavlja.

ПАРТИЗАН СПРОВЕО ИСТРАГУ, ЧЕКА СЕ САОПШТЕЊЕ?! На Звездином мечу без ВАР-а 28 минута!?

FOTO: KK Crvena zvezda

Crno-beli su pre toga slavili u Nišu 2:0, pa je sav pritisak bio na Zvezdi koja je u slučaju neuspeha mogla da ode na eventualnih minus osam u odnosu na konkurenta za titulu.

"Telegraf" tvrdi da će tim iz Humske danas da se oglasi saopštenjem, a sve zbog navodnih kontroverzi na meču Crvene zvezde i Čukaričkog.

Prva činjenica koja bi mogla da bude izazove zabrinutost je da na stadionu "Rajko Mitić" VAR tehnologija, usled problema sa električnom energijom, nije funkcionisala sve do 28. minuta.

 

Upravo je nešto pre toga Zvezda došla do vođstva protiv do tada odličnog rivala. "Sudija Nenad Minaković, bez signalizacije iz VAR sobe prevideo je prekršaj Milana Pavkova nad rivalom pre nego što je zatresao mrežu", piše Telegraf i tome dodaje sledeće:

"Nije (arbitar) najbolje reagovao ni kada je VAR proradio. Tako je u 44. minutu propustio da dosudi faul Rišaira Živkovića nad Srđanom Mijailovićem, pokazao je da se igra nastavi. Posle nekoliko minuta u nastavku akcije sami igrači Zvezde i Čukaričkog zaustavili igru, svesni da je vezista "brđana" onesposobljen i povređen".

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna