VLAHOVIĆ JE BIO NA TACNI REALA! Kako je Dušan umesto u Madridu završio u Torinu

Novosti online

10. 02. 2022. u 13:05

DUŠAN Vlahović i Juventus, ljubav koja obećava i koja se posle prvih 90 minuta pokazala velikom i dobitnom.

ВЛАХОВИЋ ЈЕ БИО НА ТАЦНИ РЕАЛА! Како је Душан уместо у Мадриду завршио у Торину

Tanjug/AP

Naime, Srbin je na svom debitantskom nastupu pokazao mnogo, trener Masimilijano Alegri je malo za početak kritikovao, a onda nahvalio Vlahovića.

Mediji na Apeninima su u transu, bivši i sadašnji fudbaleri "stare dame" su oduševljeni kako Dušan izgleda na terenu.

A čini se da je i Paolo Dibala zadovoljniji, možda baš Vlahović izvuče iz Argentinca ono što svi znamo da ima - ogroman kvalitet, ali česti konflikti sa čelnicima kluba su ga doveli do izlaznih vrata Torina.

Fudbalska bajka u crno-belom je počela, a malo je nedostajalo da do nje i ne dođe. Naime, Vlahović je od starta želeo samo u Juventus, odbijao je bogate ponude sa Ostrva. Fiorentina, bez velikih para, nije želela da ga proda direktnim konkurentima, da se ne bi ponovio slučaj Bađo, Kjelini, Kijeza...

I neka sredina idealna bi bio Real Madrid, kako i za klub, tako i za igrača. Ko bi odbio giganta sa Santijago Bernabeua. Pisalo se jedno vreme da "kraljevski klub" ozbiljno želi Srbina, a onda se pojavilo da je Kilijan Mbape potpisao i sve je palo u vodu. Ubrzo je i Dušan potpisao za Juventus.

Španski "As" otkriva šta se zapravo desilo. Navodno je Real po svaku cenu želeo da u zimskom prelaznom roku angažuje Vlahovića. Fiorentina je bila oduševljena sa uslovima, koji su bili mnogo bolji negoli oni iz Torina. Ni igrač u početku nije imao ništa protiv, imali su Madriđani Srbina na tacni, već u januaru, pišu Španci.

FOTO: EPA

 

A onda se desio dogovor sa Mbapeom za leto, koji nikako da se zvanično potvrdi i Real je odustao od Vlahovića. Srbin je mogao put Torina i ostvarenja dečačkog sna,  a "kraljevski klub" mora u osminu finala sa jedinim pravim centarforom kome Karlo Ančeloti veruje, a to je Karim Benzema.

Francuz je ove sezone doživeo više povreda negoli za celu karijeru, pa je pitanje koliko su Madriđani pogrešili što su pustili Vlahovića sa tacne, pokazaće dvomeč sa PSŽ-om u Ligi šampiona.

A nova "sedmica stare dame" je vratila stare želje i ambicije u Torinu. Juventus je opet veliki.

BONUS VIDEO: ČEKA NAS PAKLENI FEBRUAR: Trener Partizana Stanojević o nastavku sezone

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!