ERIKSEN O POVRATKU NA TEREN: Znao sam - igraću opet!

V. N.

09. 02. 2022. u 09:00

KRISTIJAN Eriksen (29) je uspeo da "prevari" smrt prošlog leta na Evropskom prvenstvu, a uskoro će ponovo zaigrati fudbal.

ЕРИКСЕН О ПОВРАТКУ НА ТЕРЕН: Знао сам - играћу опет!

FOTO: EPA

Za danskog vezistu koji je krajem zimskog prelaznog roka potpisao za engleskog premijerligaša Brentford, ne postoji lepša vest.

A kako sam kaže, samo dva dana nakon nemilih scena na stadionu "Parken" znao je da će ponovo da miluje "bubamaru", deli prepoznatljive asistencije i pogađa u svom stilu iz slobodnog udarca.

- Na putu do bolnice rekao sam Sabrini (supruga) da mogu da ostavim svoje kopačke ovde - rekao je Eriksen za sajt Brentforda, aludirajući da je smatrao da je završio sa fudbalom.

Kristijan Eriksen/Foto: EPA-EFE/Friedemann Vogel/POOL

- Sve se, međutim, promenilo dva dana kasnije. Počeo sam da verujem u povratak, i evo, sada će se to ostvariti. U proteklih sedam-osam meseci svi nalazi su bili dobri, što me je ohrabrilo.

Zasada još nije poznato kada će Eriksen debitovati za Brentford, a verovatno će do kraja karijere morati da nosi napravu ICD koja će služiti kao defibrilator u slučaju da se zastoj rada srčanog mišića ponovi.

BONUS VIDEO: VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)