KO JE BOLJI, VLAHOVIĆ ILI IMOBILE? Evo šta o tome misli Sergej Milinković-Savić

Novosti online

07. 02. 2022. u 14:42

VEZISTA Lacija i fudbalske reprezentacije Srbije Sergej Milinković-Savić nema dilemu ko je bolji napadač od njegova dva saigrača, golgeter rimske ekipe Čiro Imobile ili Dušan Vlahović s kojim deli dres "orlova".

КО ЈЕ БОЉИ, ВЛАХОВИЋ ИЛИ ИМОБИЛЕ? Ево шта о томе мисли Сергеј Милинковић-Савић

Foto: EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI

Sergej je posle utakmice Fiorentina - Lacio u kojoj je on bio strelac prvog od tri gola, a navijači ljubičastih nastavili sa uvredama na račun Vlahovića, dobio interesantno pitanje - da uporedi napadača svog kluba Čira Imobilea sa saigračem iz selekcije Srbije Dušanom Vlahovićem, pišu Sportske.net.

Vlahović je s golom protiv Verone, a svojim debitantskim u dresu Juventusa, ponovo lider liste strelaca Serije A zajedno sa Čirom Imobileom. Obojica su na koti od 18 egzekucija, a italijanski novinar je uhvatio srpskog vezistu u "ćorskokaku" sa pitanjem, iz kojeg se on izvukao na diplomatski način.

- Imobile i Vlahović su dva sjajna napadača. Ćiro je 10 godina stariji, a Dušan mora još mnogo da radi i raste. Nema sumnje da će jednog dana biti veliki poput Imobilea - rekao je SMS.

I sam Sergej igra odličnu sezonu. Bio je strelac minulog vikenda u pobedi nad Fjorentinom, što mu je bio osmi pogodak u sezoni, a ima identičan broj asistencija.

BONUS VIDEO - U poseti Sportskom centru u Staroj Pazovi

 

(Sportske.net)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna