BIVŠI "VEČITI" STIGAO NA "KROV"! Voždovac angažovao kapitalca

Novosti online

04. 02. 2022. u 09:51

FUDBALSKI klub Voždovac potpisao je ugovor sa Martinom Novakovićem do leta 2025. godine.

БИВШИ ВЕЧИТИ СТИГАО НА КРОВ! Вождовац ангажовао капиталца

Foto: N.Paraušić

Kako je danas saopštio klub, 21-godišnji Novaković prošao je omladinske škole Crvene zvezde i Partizana, a kao pozajmljeni igrač iz redova crveno-belih nastupao je za Rad i IMT.

- Ovo je veliki korak za mene, Voždovac je ozbiljan klub sa dugom tradicijom i radujem se što sam sada deo njega. Uslovi su fantastični, ekipa je jako dobra i zahvalan sam stručnom štabu i upravi što su mi omogućili da budem deo tima. Voždovac igra atraktivan i moderan fudbal, tome se najviše radujem i mislim da svojim kvalitetima mogu da doprinesem dobrim rezultatima - rekao je Novaković za klupski sajt.

On je dodao da brojne igrače već poznaje i da veruje da će se dobro uklopiti i da mu sada preostaje da radi kako bi se izborio za šansu u Voždovcu.

Generalni direktor Voždovca Miloš Mirković rekao je da je klub pratio igre mladog veziste i da igrač takvog profila odgovara ideji i ambicijama kluba.

 -Tradicija dovođenja mladih talenata se nastavlja, a Martinov dolazak još jedan je dokaz da je Voždovac idealna sredina za njihov razvoj. Iako nije prošao pripreme u Turskoj sa ekipom, ima dovoljno vremena do početka drugog dela prvenstva da se uklopi i zasluži minutažu - naveo je Mirković.

Prolećni deo prvenstva Voždovac će početi 12. februara utakmicom protiv Kolubare u Lazarevcu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave