PONOS BIRMINGEMA: Švajcarkinja zaludela Ostrvo

ALIŠA Leman (23) je švajcarska profesionalna fudbalerka koja igra na poziciji napadača za englesku Aston Vilu i fudbalsku reprezentaciju "sajdžija".

ПОНОС БИРМИНГЕМА: Швајцаркиња залудела Острво

Foto: Instagram

Ranije je igrala za švajcarski Frauen i Vest Hem, kao i Everton, ali se na kraju skućila u Birmingemu gde je posebno cene. Lemanova je svoju prvu utakmicu za žensku fudbalsku reprezentaciju Švajcarske odigrala u oktobru 2017, a prvi gol postigla je 2. marta 2018. protiv Finske na Kupu za žene.

Sada je u žiži javnosti jer je u vezi sa zvezdom muškog tima Aston Vile Daglasom Luizom. Prethodno se Ališa identifikovala kao biseksualka i jedno vreme je izlazila sa koleginicom iz reprezentacije Ramonom Bahman.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar