CIRKUS LUKA JOVIĆ SE NASTAVLJA: Stopirao transfer Srbina, pa ga ponizio u Bilbau

Novosti online

04. 02. 2022. u 08:54

LUKA Jović, stvari se menjaju iz minuta u minut. "Rešili" smo se jednog Srbina - Dušana Vlahovića, koji je pola godine dogovarao transfer sa Juventusom, a sada drugi puni naslove medija širom sveta.

ЦИРКУС ЛУКА ЈОВИЋ СЕ НАСТАВЉА: Стопирао трансфер Србина, па га понизио у Билбау

Tanjug/AP

Naime, posle poraza od Atletik Bilbaa u Kupu Kralja, Karlo Ančeloti je dobio pitanje od španskih medija "Šta se dešava sa Jovićem, Azarom i Bejlom"? 

Pomenuti trojac nije bio na terenu, dvojicu čak nije poslao Italijan ni na zagrevanje, a Belgijanca je žestoko ponizio, poslao ga da malo trčakara, pa vratio na klupu.

- Zamenio sam Krosa za Kamavingu zbog umora. Imao sam pravo na još promena i planirao sam da ih iskoristim u produžecima. Nažalost, oni su postigli kasni gol i nije mi ostalo vremena da uvedem druge igrače... - rekao je Ančeloti, ljut posle eliminacije od Atletik Bilbaa.

Upitan je Ančeloti i da li su Srbin, Belgijanac i Velšanin zbog nečega obeleženi i kažnjeni.

- Nemam šta da kažem na to. Zašto me pitate za njih, a ne za Sebaljosa ili Karvahala? Nema ništa. Doneo sam odluke koje nisu uključivale njih. Ali ako ćete pošteno, trebalo bi da me pitate i o Sebaljosu i Valjehu, koji takođe nisu odigrali ni minut.

Možda zvanično nisu kažnjeni, ali kamere su zabeležile, navodno u 75. minutu, kako se Eden Azar vraća sa zagrevanja na klupu, a Geret Bejl ne može, niti se trudi, da sakrije osmeh zbog toga. Ruku na srce, Jovića nema u ovom sosu, ali je kroz medije označen kao "trio fantastiko".

Podsećanja radi, španski novinari su dan nakon završetka prelaznog roka otkrili da je Karlo Ančeloti stopirao odlazak Luke Jovića na Ostrvo. I tu su nahvalili odnos Italijana i Srbina.

Bilo je čak priče i da će zbog povrede Karima Benzeme, Luka dobiti sigurno šansu u Bilbau, ali i na nekim narednim mečevima. 

U prvoj sledećoj utakmici nakon toga - Luka Jović nije igrao ni minut za "kraljevski klub". Atletik Bilbao je izbacio Real Madrid iz Kupa kralja golom u 89. minutu, a srpski napadač je čitav meč proveo na klupi, čak nije išao ni na zagrevanje.

Toliko o ljubavi Ančelotija i Jovića...

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)