DRAMA SRPSKOG REPREZENTATIVCA: Prevrnuo se klupski autobus, ima povređenih

Novosti online

31. 01. 2022. u 12:22

NEPRIJATNE scene doživeli su fudbalski šampioni Letonije. Ekipa RFS-a, za koju nastupa i srpski fudbaler Andrej Ilić, doživela je saobraćajnu nesreću.

ДРАМА СРПСКОГ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦА: Преврнуо се клупски аутобус, има повређених

Foto: N.Paraušić

Naime, oni su se vraćali sa prijateljske utakmice igrane u Finskoj, gde su pobedili domaći Helsinki 2:0, kada se njihov autobus prevrnuo i završio u jarku. 

Oni su izdali zvanično saopštenje, u kojem su istakli da je došlo do sudara sa automobilom koji je dolazio iz suprotnog smera. Kao razlog se navode loši vremenski uslovi.

Dvojica igrača i jedan član stručnog štaba su prebačeni u bolnicu.

- Mnogi su bili u šoku nakon nesreće. Jedan od igrača će narednih dana imati operaciju nosa. Uglavnom, nekoliko članova kluba zadobilo je razne povrede, ali im one ne ugrožavaju dalju profesionalnu karijeru. Mnogi imaju manje ili veće modrice i povrede zuba. S obzirom na ozbiljnost nesreće, ekipa je imala mnogo sreće. Izbegnute su ozbiljne posledice - navodi se u saopštenju RFS-a.

Za RFS nastupa 21-godišnji Andrej Ilić. Nekadašnji đak Partizana i mladi reprezentativac Srbije je posle razlaza sa crno-belima najpre dve sezone proveo u Napretku, a prethodnu u Javoru, za koji je postigao devet golova.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!