TERZIĆEVA PORUKA PIKSIJU: Za ljubav je potrebno dvoje

Novosti online

24. 01. 2022. u 10:09

GENERALNI direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić istakao je da nema nikakav sukob sa selektorom Srbije Draganom Stojkovićem Piksijem.

ТЕРЗИЋЕВА ПОРУКА ПИКСИЈУ: За љубав је потребно двоје

FOTO: M. Vukadinović

Terzić je na TV Prva pričao o odnosu sa petom Zvezdinom zvezdom.

- Moja obaveza je da branim interese Crvene zvezde. Ne može selektor da kaže, makar to bio Dragan Stojković Piksi, da je sada prvenstvo regularno kada je Partizan bio prvi, a nije bilo kada je Crvena zvezda bila šampion. To posle kažu iz Partizana i saznamo da je Partizan involviran u rad saveza. Nemam lični sukob sa Piksijem, prvi sam mu javno čestitao plasman na SP u Katar. Što on kao legenda Crvene zvezde nikada nije javno čestitao klubu uspehe u Evropi? Za ljubav je potrebno dvoje. Podržao sam ga da preuzme reprezentaciju, rekao sam mu da prihvati posao. Imali smo dogovoren ručak na koji nije došao. Neka dođe na "Marakanu" na kafu. Ne znam što ne dolazi u klub već 15 godina. Mi hoćemo da širimo ljubav. Nema sukoba zbog sina Kostadina. Moj sin radi u ozbiljnoj građevinskoj firmi. Istina je da smo on i ja stavili stan pod hipoteku zbog Zvezde - rekao je Terzić za TV Prva.

Dragan Stojković Piksi/FOTO: FSS

Dotakao se i kapitena Milana Borjana koji je tokom zimske pauze isticao da želi da napusti klub.

- Borjan ostaje u Zvezdi, nije bilo nikad upitno da li će da bude prvi golman. Nije rekao da ima problema sa upravom, desila se varnica u svlačionici. To su normalne stvari, dešava se svuda u Evropi, ne prija ti kad izgubiš dva boda od Radnika. Burno smo svi reagovali, Stanković, on, ja, svi. Borjan će ostati i posle isteka ugovora za godinu i po dana. On će kod nas da završi karijeru.

Lazetić blizu Serije A, Petrović na korak od odlaska u Primeru

Mladi Marko Lazetić na korak je od prelaska u slavni Milan. Takođe, Njegoš Petrović je na izlaznim vratima kluba.

- Za Marka Lazetića postoji interesovanje velikih klubova, Red Bul Salcburga, Atletiko Madrida, Milana, Zenita... Proteklih godina smo imala velika ulaganja u omladinsku školu. Naša ulaganja u omladinsku školu bila su 3.500.000 evra, tek vreme koje dolazi će pokazati rezultate višemilionskog ulaganja. Sve je to deo dobrog rada omladinske škole. Mi smo sa Milanom sve dogovorili, dobili smo zvaničnu ponudu, ostalo je još da Marko ugovori svoje obaveze i u naredna dva tri dana završimo čitav posao. Veliko priznanje za Crvenu zvezdu kao klub je da ima igrača za Milan. Mi smo zvanično 35. klub Evrope i znači nam da tako veliki klub želi igrača. Za Njegoša Petrovića imamo dve konkretne ponude, jednu iz Serije A, jednu iz Primere. Očekujemo da će sve biti gotovo u naredna dva dana, 99 odsto smo pri kraju, a posle toga ćemo moći da kažemo da smo prodali jednog igrača u italijansko, a drugog u špansko prvenstvo.

Terzić je istakao da se i dalje radi i na dovođenju novih igrača - do sada su u klub stigli Ohi Omoidžuanfo i Kristijano Pičini.

- Zvezda radi na dovođenju još novih igrača. Imamo na skeneru jednog igrača kvaliteta Sanoga.

Šampion Srbije je očekivao da će biti prodat i Veljko Nikolić. Talentovanog vezistu je povreda usporila, pa gotovo da nije ni igrao tokom jesenjeg dela sezone.

- Nikolić je imao letos ponudu od pet miliona evra, ali se on povredio protiv LASK-a. Nije igrao jesenas zbog toga, a ne zbog odluke Stankovića. Sad mu je cena pala, nije igrao i stariji je - zaključio je Terzić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (9)

POLARNI MEDVEDI: Simboli Arktika i naše odgovornosti