SRPSKI INSTAGRAM PROFILI KOJI SU „EKSPLODIRALI“ U 2021 – da li ih i vi pratite?

PROMO

18. 01. 2022. u 12:00

INSTAGRAM je u 2021. godini ostvario izuzetan rast i konačno prešao magičnu brojku od milijardu korisnika. Zanimljiv je podatak da je od toga čak 71% mlađih od 35 godina. Statistička istraživanja pokazala su da svako od korisnika u proseku provede 58 minuta dnevno na ovoj društvenoj mreži, te je iz tog razloga ona postala izuzetno važna u životima svakog od nas.

СРПСКИ ИНСТАГРАМ ПРОФИЛИ КОЈИ СУ „ЕКСПЛОДИРАЛИ“ У 2021 – да ли их и ви пратите?

Foto: Promo

Procenjuje se da broj aktivnih korisnika Instagrama u Srbiji iznosi oko 2,5 miliona, a mi smo za vas napravili pregled domaćih instagram profila koji su doživeli najveću ekspanziju u 2021. godini i koje bi svakako trebalo da zapratite, ukoliko već niste.

#1 BetOle online kladionica – u moru sličnih oni su iskočili iz šablona

Klađenje je jedna od omiljenih rekreativnih aktivnosti mnogih ljudi, a neki čak umeju i fino da žive od iste. Glavni moto BetOle kladionice glasi IGRAŠ DA DOBIJEŠ, a da li je to tako najbolje znaju oni koji su svoju sreću i sportsko umeće već oprobali kod njih.

Na našem tržištu postoji mnogo kladionica (mala bara puna krokodila, rekli bismo), ali nam je online kladionica BetOle zapala za oko zahvaljujući svom originalnom i kreativnom sadržaju na instagramu.

Oni vas na svom profilu neće zatrpavati kladioničarskim ponudama i kvotama, već vas očekuje mnoštvo zanimljivog sportskog sadržaja ali i interaktivnih igrica pomoću kojih se mogu osvojiti vredne nagrade.

Dovoljno je da bacite pogled na njihovu stranicu i videćete da svakog dana nađu načina da svoje pratioce obraduju nekim lepim nagradama – od fribeta za klađenje i besplatnih spinova za kazino, pa sve do Iphone uređaja.

Zbog toga je BetOle instagram profil jedan od najbrže rastućih instagram profila kladionica, a u 2021. godini profil je zapratilo više od 28.000 ljudi. Tako je ova kladionica postala treća najpraćenija kladioničarska stranica u zemlji, iako posluje tek nešto više od godinu i po dana.

#2 Geokutak – za ljubitelje putovanja i geografije

Ukoliko vam u ovim neizvesnim vremenima nedostaju putovanja ili bar volite da razgledate prekrasne predele širom sveta, onda je pravo vreme da zapratite stranicu Geokutak i upustite se u virtuelni obilazak planete.

Pored sjajnih fotografija, gotovo svaka objava na ovoj stranici nudi pregršt zanimljivih i korisnih informacija, pa se mnogo toga može i naučiti. Tu je i dosta demografskih podataka, zastava, ali i kvizova, što dodatno animira sve pratioce.

Zbog toga je ova stranica u 2021. godini došla do brojke od preko 136 hiljada pratilaca, čime su stekli veću populaciju od mnogih zemalja.

#3 Saveti zdravlja – vaš dnevni podsetnik za zdrav i ispunjen život

Mislimo da su nam saveti kako da ostanemo zdravi, kako fizički tako i mentalno, i te kako potrebni u ovo vreme, stoga stranica Saveti zdravlja može biti vaš idealni saveznik u toj misiji.

To je tokom 2021. godine prepoznao izuzetno veliki broj ljudi, pa tako ova stranica danas broji preko 210 hiljada pratilaca. Svakog od njih autori ovi stranici svakodnevno obasipaju brojnim korisnim informacijama, koje nam mogu pomoći da život ispunimo dobrom energijom i još boljim zdravljem.

Nema sumnje da društvene mreže suvereno vladaju internetom i obaraju sve rekorde. I zato je važno da otkrijemo da se na društvenim mrežama, koje čisto bivaju na stubu srama, nalaze i profili koje vredi zapratiti i koji su tu da nam pomognu ili zabave. Ukoliko pratite neku od ovih stranica na instagramu, onda smo sigurni da možete potvrditi naše reči hvale koje smo imali o njima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna