OHI SILNO MOTIVISAN DA PRESTIGNE RIKARDA: Novo Zvezdino golgetersko čudo ima jasan cilj

Novosti online

11. 01. 2022. u 16:45

ČEKALA je Crvena zvezda i konačno dočekala napadača. Ohi Omoidžuanfo je stigao u redove šampiona Srbije i na promociji nije krio zadovoljstvo što je zadužio crveno-belu opremu.

ОХИ СИЛНО МОТИВИСАН ДА ПРЕСТИГНЕ РИКАРДА: Ново Звездино голгетерско чудо има јасан циљ

FOTO: FK Crvena zvezda/Fejsbuk

Norvežanin je stigao iz Moldea, a ugovor sa klubom iz Ljutice Bogdana je potpisao na tri godine i zadužio je dres sa brojem 99.

- Do sada sam već rekao mnogo toga o Crvenoj zvezdi. Odlično su me dočekali ovde i veoma sam srećan. Spreman sam da pomognem ekipi u osvajanju nacionalnog šampionata i Kupa, i verujem da ćemo uspeti u tome. Ovde se svi lepo brinu o meni i sjajno se osećam. Spreman sam da ispunim sve što stručni štab bude zahtevao od mene - rekao je Ohi.

Strelac čak 27 golova u norveškom prvenstvu istakao je da je i pre dolaska u Beograd mnogo znao o istoriji Zvezde.

- Kada sam dobio poziv od Crvene zvezde odlučio sam da prihvatim bez razmišljanja. Od ranije sam znao dosta toga o istoriji kluba i veliko mi je zadovoljstvo što sam sada ovde. Znam i da klub pruža sjajne partije u Evropi, i nisam imao potrebe da razmišljam o ponudi. Ko ne bi želeo da igra za veliki klub kao što je Crvena zvezda.

Nada se da će uspeti da prestigne Rikarda Gomeša na listi strelaca. Napadač Partizana je tokom jesenje polusezone postigao čak 18 golova.

- Potrudiću se da postignem što više golova i da na kraju sezone budem prvi na listi strelaca - zaključio je ovaj 28-godišnji napadač iz Osla.

Zadovoljan zbog dolaska Ohija u klub bio je i sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela.

- Dugo smo pregovarali prošlog leta sa željom da dovedemo Ohija još na početku sezone, ali klub nije bio voljan da ga pusti. Ipak, sa igračem smo se prilično lako dogovorili i on je sad ovde. Ima kontinuitet davanja golova, po mojim proračunima dao je 120 prvenstvenih pogodaka u karijeri. Raspucan je strelac, nadam se da će i u Crvenoj zvezdi nastaviti da daje golove na takav način - naveo je Mrkela.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)