LJUDI VREĐALI BOLESNU DEVOJČICU: Mbape pokazao veličinu, stao u njenu odbranu!

Novosti online

11. 01. 2022. u 11:17

INTERNET ima i tamnu stranu, a to je uvideo i popularni fudbaler PSŽ Kilijan Mbape.

ЉУДИ ВРЕЂАЛИ БОЛЕСНУ ДЕВОЈЧИЦУ: Мбапе показао величину, стао у њену одбрану!

FOTO: EPA

On je odreagovao na talas uvreda bolesnoj devojčici koja je na društvenim mrežama objavila video u kome traži da Kilijan Mbape ostane u dresu pariskog kluba.

Između ostalog, osmogodišnjakinja je poželela Kilijanu srećnu 2022. godinu, uz nadu da će on ostati u Parizu, uprkos brojnim ponudama sa strane.

- U Parizu i Francuskoj postoje milioni navijača koji te, kao i ja, jako vole. Stoga, molim te da ostaneš u Pari Sen Žermenu i da nastaviš da nas teraš da sanjamo još dugo. Kilijane, želim ti dobru godinu sa PSŽ-om i reprezentacijom Francuske - rekla je Kamil, kojoj je Mbape veliki uzor i inspiracija.

Video je brzo postao viralan, a nakon toga završio je i na nacionalnoj televiziji. Nakon toga usledila je salva uvreda anonimnih ljudi.

Mbape nije želeo da ćuti na sve to, već se oglasio putem Tvitera.

- Želim ti srećnu Novu godinu, moja mala Kamil. Nastavi da se boriš, jer nam svima daješ životnu lekciju. Nasilje u komentarima za dete?! Zaista smo dotakli dno dna. Zapitajte se malo... - napisao je jedan od najboljih fudbalera sveta.

Podsetimo, od januara je Kilijan Mbape slobodan da pregovara sa drugim klubovima. Ugovor mu ističe u junu, a sve je izvesnije da bi mogao da obuče dres Reala iz Madrida.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MILOJEVIĆ PRED DERBI: Stvorila se slika da kad neko uzme titulu, a ne pobedi derbi, nije bolji