"VEOMA SAM EMOTIVAN!" Stanković dobio pojačanje u stručnom štabu: Učiniću sve da pomognem Zvezdi

Tanjug

25. 12. 2021. u 16:59

PROSLAVLjENI fudbaler i nekadašnji igrač Crvene zvezde Nenad Sakić novi je član stručnog štaba Dejana Stanković, saopštio je danas taj klub.

ВЕОМА САМ ЕМОТИВАН! Станковић добио појачање у стручном штабу: Учинићу све да помогнем Звезди

FOTO: FK Crvena zvezda

Nije mogao da sakrije sreću sada već pomoćnik šefa stručnog štaba što će ponovo biti među crveno-belima.

- Veoma sam emotivan. Povratak u klub gde sam dostigao fudbalski zenit i u kom sam ostvario san je nešto posebno. Osećaj je isti kao kad sam i prvi put dolazio, premda su emocije sada možda još veće. Igrao sam zajedno sa Dejanom Stankovićem i nosim lepe uspomene iz tog perioda. Takođe, po završetku karijere smo se družili i drago mi je što sam deo njegovog stručnog štaba. Učiniću sve da pomognem Zvezdi da nastavi sa uspesima, da osvojimo prvenstvo i da doguramo što dalje u Ligi Evrope - rekao je Sakić za klupski sajt.

On je rekao da je pomno pratio Zvezdu u prethodnom periodu.

- Sve sam gledao. Siguran sam da je Zvezda na dobrom putu da osvoji prvenstvo, ima još da se igra. Takođe, očekuje nas i osmina finala Lige Evrope, a bez obzira na ime protivnika, imamo pobednički gen i to ćemo morati da dokažemo. Nestrpljiv sam i željan dokazivanja. Sigurno ću dati i više od maksimuma da pomognem koliko sam u mogućnosti.

Sakić je rođen 15. juna 1971. godine u Kruševcu, a fudbalsku karijeru je sem u Crvenoj zvezdi, gradio još u Napretku, Lećeu i Sampdoriji.

Nastupao je i za reprezentaciju Jugoslavije, dok se kao trener nalazio na čelu Napretka, kadetske i omladinske reprezentacije Srbije i Trajala, a bio je dugogodišnji asistent Siniši Mihajloviću u reprezentaciji Srbije, Sampdoriji i Milanu.

BONUS VIDEO: OVO ZVEZDI NE SME DA SE DEŠAVA KOD KUĆE: Izjava Dejana Stankovića posle utakmice sa Radnikom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju