HAOS U LONDONU: Petorica uhapšena posle sukoba navijača Totenhema i Vest Hema (FOTO/VIDEO)

FUDBALERI Totenhema plasirali su se u polufinale engleskog Liga kupa, pobedom nad gradskim rivalim iz Vest Hema sa 2:1, a utakmica je imala i uvertiru u vidu obračuna rivalskih huliganskih grupa.

ХАОС У ЛОНДОНУ: Петорица ухапшена после сукоба навијача Тотенхема и Вест Хема (ФОТО/ВИДЕО)

foto: Tviter

Uoči meča u ulicama oko stadiona došlo je do žestokih okršaja. 

Kamere su zabeležile i momenat kada jedan nesrećni navijač pada i dobija silne udarce protivničkih navijača dok leži bespomoćno na betonu. Navijač je završio u bolnici gde se lekari bore za njegov život.

Pet ljudi je uhapšeno pod optužbama za napad na službeno lice, neprilično ponašanje, pijanstva na javnom mestu, a jedan 22-godišnjak je uhapšen još na stadionu jer je ušao na teren.

Ove dve grupe navijača sukobile su se i posle premijerligaškog okršaja dva kluba u oktobru, kada je jedan navijač Totenhema polomio staklena vrata koja su ih razdvajala.

Pre šest godina 35-godišnji navijač Vest Hema izboden je nožem u stomak u sukobu ove dve grupe, a 2018. godine dva navijača Totenhema našla su se, slučajno ili namerno, na tribini sa navijačima Vest Hema, posle čega su jedva izvukli živu glavu, uz pomoć stjuarda na stadionu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024